Monday, October 11, 2010

Positive power in the perfect 10

beribu2 perkahwinan yg dirancang pada 10/10/10 diseluruh negara.banyak pasangan pilih tarikh ini dengan tujuan, mudah tok dorg ingat bila tarikh dorg kawen.tp, andai kata lahh dorg kawen 2o.8.10. takan dorg tak ingat pulak kan?tarikh kawen,sape boleh lupe wok.haha.tipu lahh kalau tak ingat!tapi bkn selalu dapat 10/10/10. tu yang ta sabar2 nak kawen tuh.berebot2.bside,i thought it would be fun to have all 10s as an anniversary.hehe :P gud luck guys.sape yg kawen pada tarikh nie.including anak toklang aku.(makcik aku lahh)huhu."Toklang!!sorry tak dapat g wedding anak toklang.jauh...kat pahang nuh.abah tak dapat cuty. ;'(" sobs.

cakap pasal kawen nie.mesty banyak pkai duit kan.kedai2 bakery plak,dapat kaut untung 2kali ganda dari biasa.mana tak nya,wedding sana sini.mesty dapat byk tempahan kek kan??pastu selalu nya,kenduri kawen nie.kek tanak kalah.nak yg besar2.hahaha.untung tokey bakery!bkn tokey bakery jea,wedding planner,mak2 dan pak2 andam including,butik2 baju pengantin lagi.banyak untung masuk,dan banyak duit keluar!hahaha.yg sakit nya,lelaki lahh.selalunya lelaki nie suka yang sederhana jea.kalau boleh,semua nak buat ala kadar!kalau perempuan,toksah cakap lahh.semua dia nak PERFECT! yea lahhh.i think nothings wrong.perempuan berkawen skali seumur hidup.klo lelaki,boleh tambah lagi kalau nak.so,tak boleh nak salah kan perempuan kalau dia terlalu obses nak dapat kan THE PERFECT WEDDING! hehe.kalau boleh,aku pon nak.haha.

awwww~ ;')



thats the positive power in the perfect 1o!! :) \(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

No comments: