Sunday, October 17, 2010

Rumah Hantu!

hari ni,takda lahh banyak aktiviti pon..g tapak rumah.tengok rumah baru sat.with my mom,cousin(anis),my only lil' sister(shereen)n my youngest brother.aku agak tak suka lahh g tempat2 mcm nie.cam seram jea kann.dengan rumahh tak siap,tak banyak orang kat tempat uh.nampak cam tempat tu berhantu.mat2 endon adalah.haha.tp taman sebelah dah ramai dahh yg duduk c2.okay..aku pon tanak crita banyak.nnt korang bosan plak.and macam biasa.aku akan sempat2 kan jugak tok bergambar kat mana2 aku pergi.hehe.



haa.cam berhantukan tempat nie?sunyi jea~

then p makan2 kat "Ani Sup Utara".perh~sup dorang the best w0k!haha.kalau rasa nak mkn sup.aku akan datang sana.kalau makan tak pernah tak habis.sedap! XD tapi tak boleh makan hari2 lahh kejadah nie.sebab dia tarok ajinamoto banyak GILA!so,tak brape elok lahh kan kalau nak jadi kan daily menu.korang boleh cuba kalau nak.tapi rasanya dah ramai kot tawu pasal nie.sebab en.pakcik sup nie, pernah masok paper coz dia besar kan cawangan sup dia sampai london nuh.kalau tak silap aku,kat jepon pon ada gak "Ani Sup Utara".kalau tak silap lahh.hehe.aku pon ingat2 lupa. :P nanti aku try tanya en.google lah.hee.



hehe.aku punya yang paling depan skali (kue teow sup daging) :P habis,tp kuah jea aku tak habis sbb kuah dia banyak gila.tak larat nak abes kan.hehe.kenyang.

muka kenyang ;D nampak tak?habis kan aku mkn. :P

pas makan, malam tu jugak hantar cousin aku p balik UTM kat k.l.dalam kol 9 kot.perh~letih2.aku dah lahh ada low blood pressure.so,aku agak cepat rasa keletihan.pastu jem pulak.hadoi.apalagi,aku membuta lahh lam keta.hahaha

.

p/s:jangan percaya tajuk entry aku tu!hahaha ;D saja kasyk gempak XP

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

4 comments:

Ayeem Jemain said...

haha, rumah baru tu kat mana? cam kenal je? kat area alam impian ke apa? :D

farzana ariffin said...

saujana putra lahh ayam.
haha

HaKim LeLaKi BiAsA said...

ani sup utara tu cawangan yang mana punya??

farzana ariffin said...

plaza alam sentral jea.
tawu??