Saturday, November 27, 2010

si BEBAL

okay.sedang aku syok layan fb petang2 cmni.smbil menikmati cuaca hujan yang buat mata aku berat.tiba2 ada msg masuk dalam inbox fb aku.aku pun buka and check msg dr siapa.dan ia keluar ini::::

ini msg yang di terima.aku pelik betul lahh.perlu ke dia tanya kat aku macam ni?tak tahu malu?or bebal?jadi aku bukak profile dia.untuk tahu siapa kah gerangan en.bebal ni.

so, ini profile en.bebal td.gambar x guna pic betol dia.and nama pon tak guna nama betol.patot lahh selamber buat perangai bebal dia.


so aku decide untuk ambil langkah ini. *Report/Block this person



seterus nya, click inappropriate profile photo, choose nudity or pornography type. and mark block this person box.hahaaha.padan muka.wloupon takda kena mngena.saja report cenggitu :DD



yesss!! now, he's no longer in my fren list. jyeah~ :D



\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

5 comments:

HaKim LeLaKi BiAsA said...

hahaha....takut kowt camtu...ade gak yer owg camtu..memang bebal

farzana ariffin said...

adalahh.
yg lagi menakotkan pon ada :D
hahaha

KAMIHIDUP said...

ape punya manusia la to...

farzana ariffin said...

ntah lahh.haha

HaKim daN MaS AzLina said...

nie mesti owg tu dh x bape betul...tah ap la dia dpt dengan cara camtu..