Wednesday, December 15, 2010

OMG!!

omg!! cat farish add aku kat fb! ;DD
wait a sec, izzit really cat farish or ada orang using his picture -___-"
lets check it out.

mula2 aku bukak fb dia.


then check2 photo. nie some of the album kat photo album dia.


pic dari album eva latheefa.


pic dari album November 6, 2010.


ni plak dari album Nia dah 2 tahun. bday party anak dia kot tyme ni.


plus, aku search and aku jumpa ini jea ~.~" one and only. tataw lahh kalau2 aku salah.
macam korang boleh nmpk, ada page nama dia kat atas. tapi takda gambar.

okay folks, ini ada print screen dr beberapa album.
takan aku nak print screen sume album plak kan. melampau lahh -__-"
tp kalau korang dapat tau yg ni bukan cat farish SEBENAR.
sila inform saya secepat mungkin.
aku akan block dia dr fren list fb A.S.A.P!!
suka2 jea guna pic cat farish. $%^&^%$#@ >;(
TQs
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

No comments: