Wednesday, December 15, 2010

saya tak cantik macam awak


siang td aku tak masok class kuantitatif, siap update kat status fb lagi u! haa. skip terus masok class HR. class kol 3, kol 3 gak lahh aku baru gerak dr rumah nak g kolej.hahaha. smp kolej aku tgok jam kol 3.18 p.m. menonong aku jalan masok kolej tak pandang kiri kanan. pandang depan + jajap pandang fone. sebab aku ngah msg ngn mmbr, soh cop tempat aku sblh dia. class HR ramai student. takut tak cukop krusi, tak pasal2 aku kena amek krusi kat class lain plak nnt, malas aku.

aku prasan ada budak melintas depan aku nak g block A. aku wat bodoh jea lahh. takan aku nak lambai dia plak kan. kenal pon takk. class aku kat c301 block C. tingkat 3 plak tuhh. haish. tengah aku laju mengorak langkah ke block C, kasot sarong aku nak terbukak lahh pulak. dan2 tyme aku dahh lambat, wat hal pulak kasot aku nihh. nak manja2 pon, tunggu malam2 lahh. eh? -__-" err, bukan2. balik pada story morry biskut merry aku td. dah kasot aku wat hal. aku g tepi jalan jap betol kan. 2 ke 3 kali jugak aku jalan terjengket2 nak betol kan kasot tuh. kasot ooo~ kasot, naseb baik ko kasot. lepas betol kan. aku terus mengorak langkah g ke block C balik.

dahh nak smp block C dah nie. few more steps to go. aku pandang depan jea menonong tak pandang tempat lain. al maklum lahh. pelajar contoh, selalu masuk class AWAL. tengah aku syok jalan, TIBA2! ada orang datang tunduk bg aku risalah. terkejot aku! mmber mamat tuh boleh bantai gelak tengok aku terkejut. cinabeng -__-" eh, mamat yang gelak nie bukan mamat td ke yang melintas depan aku tu? baru aku sedar, yang dorang ekot aku dr balakang nak bg aku risalah tuh (risalah atas tuhh). means, tyme aku betul kan kasut tu dia nmpk lahh? huhu. niat aku p tepi jalan sbb tanak orang nampak. malu ~.~" then, dorang siap pesan, "esok taw, pukol 3" tu jea. huhuhu. bg salam takk, apa takk. tu jea. malu kot. hehe. macam aku lahhh. pemalu :P pastu dorang sambong gelak. siot. lawak ke muka aku terkejot? -___-"

kalau korang perasan, kat risalah tu ada mention, *kalau anda rasa anda cantik, kacak & bergaya datanglah ke ujibakat bakat model kami. hahaha. hadoi lahh. asal lahh dorang bg aku kalau dah tulis macam tu. baik dorang p tampal kat noticeboard jea. perkataan RASA yang takleh blahh tu. huhu. mmg aku tak g lahh sok. haha. aku tak rasa aku cukop cantik tok jd model ptpl. lgpun aku malu. huhu. masa sem satu aku jd model tok pamplet MSU, (blaja PTPL tp pose tok MSU. haha) aku kena senyum kambing sorang2 sambil pegang laptop. orang tu dok tangkap2 gambar. orang sekeliling pandang. huhu. malu gila aku. kot yea pon, mek lahh gambar kat tempat takda orang. ~.~"
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

No comments: