Tuesday, December 7, 2010

should i go for it?

korang baca print screen msg nie dulu sebelum baca apa yg aku nak celoteh :)




sebelum nie aku dah tolak dua tawaran.coz im not in to modelling sangat lahh.huhu.tataw kenapa.aku pernah wat photoshoot baju tok butik saja beberapa kali.but not the famous one :P akan datang wat photoshoot tok amien. tok pamplet produk kecantikan yg dia jual.his mom punya produk kot.tp tu tataw konfem ke tak nak join.cm segan jea.huhu.oh yess, amien is a fren of mine.lupa nak mention :P ekceli, kitorang tak kawan mana pon.kenal2 macam tu jea.hehe


tak berapa minat lahh bab2 nie.sebab aku tak suka berjalan atas pentas buat catwalk n evrybdy is starring at me.malu ~.~" but this, macam best.its not just catwalk or peraga baju yg pelik2.dye ada macam2.macam yang korang baca dalam print screen msg kat atas tuh.klo catwalk ke hapa.aku tanak join lahh.klo dorang panggil aku tok even ke layan chat orang2 yang ada kat laman sesawang dorang tu boleh lahh.bkn susah pon kan.haha.online saja, mmg kepakaran aku :D so, should i go for it?

korang boleh g mobilefrens.com.my kalau nak tengok laman sesawang diorang macam mana :) sign up sekali lahh senang.haha.mana tawu dapat chat ngn aku ke satu ary nnt kat sana.kehkehkeh :P

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

No comments: