Sunday, January 16, 2011

Bukti FACEBOOK tidak akan ditutup 15 March ni!

ya ya ya. I know. semua orang tengah kecoh pasal FACEBOOK AKAN DI TUTUP 15 MARCH NI. but the truth is, mereka takan buat kerja bodoh macam tu. wanna know why? stay with this entry. *bajet cool.

*antara kabar angin yang mengata kan FB akan ditutup

*And this adalah BUKTI yang FB tidak akan ditutup


Antara sebab kenapa FB tidak akan ditutup pada pandangan aku :

sebab pertama: Suasana kerja di FB office, dorang bekerja dalam keadaan yang sangat santai.

*keadaan depan pintu masok.
*luar banggunan
*bahagian dalam
*siap bole main skate lagi kat blakang tuh
*ni dah terlampau santai sgt ni -___-"
*kat dalam pon boleh main sakteboard okay.
*jangan kata skateboard. basikal pon boleh.
*siap boleh naik basikal p mana2. tapayah berjalan.
*siap ada chef sendiri. cakap jea nak makan apa. siap!
*bahagian minuman ringan
*yang ni bahagian makanan ringan plak.
(kalau korang, sanggup berhenti kerja ke kalau macam ni punya suasana tyme kerja?)

sebab kedua: Mark Zuckerberg pun akan hilang pendapatan 7 billion setahun.

*santai betoi hang ni Mark. sikit pon takda muka stress uruskan FB



p/s : bagus jugak FB tak tutup. susah nak contact sapa2. MS dah lahh lembab macam taik. nak msg2 ngan Incik Kamus pon susah nanti ;(
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

32 comments:

monsteryee qapheo said...

YEA YEAY YEAY . seriously ta logic lansung nak tutup FB and dah ta bole nak cakp WTF to New Faceboook-er :) love yhis information .

farzana ariffin said...

hahahahaha. do u mean "Welcome To Facebook"?? lol ;D best kannn? naseb baik. huhu

Fara Farhana ♥™ said...

kalau betul la facebook ni tutup..mm, tatau la nak cakap apa. :)

Keylaa :) said...

yeayyy XD

farzana ariffin said...

hahaha. yeay to FB! ;DD

Tyraaa said...

wuhuuuuu . tak jadi ? bagos . ilikeit . auw auw~

███ SAYA ███ said...

agak agak ble ofis fb nk smpai msia ea?? hehehe.. :D

farzana ariffin said...

eh? bukan dah ada ke FB office kat malaysia ni? dengar crita da ada. tp tataw lahh sejauh mana kebenaran tu.

farzana ariffin said...

eh? bukan dah ada ke FB office kat malaysia ni? dengar crita da ada. tp tataw lahh sejauh mana kebenaran tu.

███ SAYA ███ said...

bia betik??
kt mane??
jgn ofis die kt uma kdai suda r.. hehe..

farzana ariffin said...

cuba check kat google.
ada kot information pasal tu.

███ SAYA ███ said...

xabis abis suro org google..
mls nk cr r tu kn.. haha..

farzana ariffin said...

hahahha. btol lahh. kat google macam2 ada kot ;DD

mamalieyna said...

waah dasyat opisnya...herm..

::nuRuLaDHar:: said...

waaaa..dasat la tmpat keje diorg..de kosg lg x? hahaa fb wlpn agk bosan skunk, kalaw tutup ssh jgk..sbb fb sng nak cri sesape yg dah lme xcontact..hmm suke n3 ni! =)

nazrul ashraff said...

haha..gila kentang la tmpat keje dorg..syok..

farzana ariffin said...

@ mama ; tahu takpa ;DD

@ nurul ; try lah tanya, ada kosong lg tak. hahhaha

@ nazrul ; kentang pon tak gila macamni. hahhaha ;DD

nasarudin said...

kalau betul apa salahnya..dia pun dah cukup kumpul duit utk sara hiduup..

farzana ariffin said...

@ nasarudin;i'm not just talking bout him here. yess, mmg duit dia dah banyak. tp kalo fb tutup, banyak org tak puas hati n susah nk cari kwn2 lama. dia kena pk pasal pengguna fb jugak. sbb klo takda kita. mna dtg duit dia yg berbilion tu?

nazrul ashraff said...

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/01/pose-slumber-laptop-contest.html

farzana..jgn lp klik tw..=)

HaKim is MiKaH said...

YESS!!!tak jadi tutupp...best2.. ^^

nazrul ashraff said...

farzana~i da btulkn blik..thanks sbb bg tw..

eiyqa said...

yeayy !
i realy like it :D

unieMARKS :) said...

huhuuu , cam best jaa keja situh . nak mintak kejaa laa , pastu demand gaji nak USD 1b ;]

tomatokering :) said...

whoa . syok uh . :D

Ibrahim Ismail said...

yeay! susah gakkalo fb tutop.. dh lah susa2 cri kawan lame.. ttbe kne lost cntct smule plak..haha..

farzana ariffin said...

tawu takpa! ;(

PriNcesS SunShine said...

apesal tak jadi..uwaaaaaaaaaaaaaa....
nak fb ttp..

C@H@Y@ said...

Nak share kat fb la..p cmne ek??huhu

Zamerul Farisha said...

Info''' Mark Zuckerberg pncipta facebook tu kturunan yahudi musuh kita(islam).. Untuk rujukan:-
http://ajaibbenar.blogspot.com/2010/06/lambang-illuminati-pada-jaket-mark.html?m=1

https://infodian.wordpress.com/2013/07/15/arti-dimbol-13-orang-terhubung-dalam-tampilan-awal-fb/
,,dan byk lagi bukti dh kantoi kau google lah sndiri..

Zamerul Farisha said...

Info''' Mark Zuckerberg pncipta facebook tu kturunan yahudi musuh kita(islam).. Untuk rujukan:-
http://ajaibbenar.blogspot.com/2010/06/lambang-illuminati-pada-jaket-mark.html?m=1

https://infodian.wordpress.com/2013/07/15/arti-dimbol-13-orang-terhubung-dalam-tampilan-awal-fb/
,,dan byk lagi bukti dh kantoi kau google lah sndiri..

Zamerul Farisha said...

Info''' Mark Zuckerberg pncipta facebook tu kturunan yahudi musuh kita(islam).. Untuk rujukan:-
http://ajaibbenar.blogspot.com/2010/06/lambang-illuminati-pada-jaket-mark.html?m=1

https://infodian.wordpress.com/2013/07/15/arti-dimbol-13-orang-terhubung-dalam-tampilan-awal-fb/
,,dan byk lagi bukti dh kantoi kau google lah sndiri..