Thursday, January 13, 2011

Damn !

Punya semangat lahh td nak p class pagi sampai tak tdoq sebab takot tak bgon pagi. semalam layan YouTube, sedar2 dah pukul 4 pagi. kalau tdoq, alamat nya tak ke class lahh aku.

semangat punya pasal, pukul 8 suku dah ada kat kolej. class pukul 9. sampai2, lepak dlu sorang2 dalam kelas. tengok jam dah pukul 8.45. "asal takda orang lagi nie? salu tyme2 dah ramai yang ada kat class." aku msg mmber aku, "wey, class takda ke aryni?takda orang pon kat class. da pukul bpa dah ni" classmate aku balas, "class CANCEL lahh harini. ada buat karnival apa ntah kat kolej, so class takda".


cinabeng betul. kalau aku tahu takda, bek aku membuta kat rumah lagi bagus! pasrah jea kena balik rumah. penat kot nak siap pagi2 p kolej. aku siap dah lahh lama. balik rumah, on9 jap msg ngan Mr. Kamus sampai lahh tertidoq.


*muka bosan takda class. menyampah kan?? aku tawu.


nota buku lali : Len kali jangan jadi rajin tak bertempat. *menyesal aku.
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

bact said...

huhuhu
kesiannya..:(

sabaq la noe..
jgn mooody2..

███ SAYA ███ said...

muke nk basi je.. hahaha :P

farzana ariffin said...

@ bact ; tgh sabaq lahh nie ;((

@ saya ; muka lemau lahh nie. da bosan sgt. haha

elyhanna murray said...

nasi suda jadi bubur .
apa mahu buat . hee~~

farzana ariffin said...

@ elyhanna ; tu lahh. ingat nak buat nasik goreng. dah jadi bubur pulak. hahaha

acul said...

betul2 semangat... :D

pelajr contoh nie

nazrul ashraff said...

haha..nasib baik tak pegang bom masa tu..klo x msti masuk berita malam ni..haha

MattSaveTheKing said...

mseti sakit hati gila kan
haha

farzana ariffin said...

@ acul ; ahahaha. malas dahh nak dtg awal lg!! ;D

@nazrul ; tawu takpa. ;(

@matt ; takda lahh sakit aty sangat. cuma bengang sikit. hehe :P

███ SAYA ███ said...

xnk lemau nk basi gk..
farzana muke basi.. hahahha =))

HaKim is MiKaH said...

hensem muka kat picture last.. :p

MattSaveTheKing said...

lepas ni tiru i, be the last person came to class.
hahaha.

farzana ariffin said...

@saya ; hahaha. pon boley~~ ;D

@hakim ; hensem kan? nak sign kat mna nie? kepala lutut? boley2. lol ;D

@matt ; i will ;((

Amiey White said...

Moral of the story :-

next time tido je lama2 :D hehe

farzana ariffin said...

@ amiey ; i Loikeeeeeeeee!!! ;DD

acul said...

haha.. apelah... kene semangat skit. caiyok2