Wednesday, January 5, 2011

hey, Maria Elena!! i dont "sepak" my face okay!!

korang tahu siapa "Maria Elena"??
aku rasa semua orang tahu cuz shes one of the fames blogger okay!
*sepak muka korang laju2 kalau tak kenal.
aku jumpa blog dia ni dari blog cik epal kalau tak salahh.
apa pulak kalau tak salah. mmg aku jumpa dia kat blog cik epal pon. haha
dalam entry ni. click cni sikit kalau nak tahu.
then, checkout dia punya blog and video2.
and her video was like "OHAMJAYYYYYYYY!!"
hahahhahahaha. im SUPERRR LOVE ur video Maria Elena!!!
kalau korang tgok video dia. korang tahu kenapa tajuk entry aku macam ni.

korang try checkout video2 dia kat youtube.
sumpah best!! klo tak best, aku tak cakap sumpah taw!!
aku ingat nak blog walking kejap sebelum tidur haritu.
pastu dah jumpa video si maria nie, sampai pg kau aku tak tidur!!
hahaha.dok layan video dia jea! bukan layan jea! aku tgok over and over again!!
tak puas dohhhh. dia nie jenis minah tak cover cun punya wa cakap lu.
walaou pun tak cover, dia tetap cun okay! ++ perangai gila dia yg best tuhh.
aku jamin lahh sapa2 dok lepak ngn dia gelak tak berhenti punya!!
oh yess, and she can sing tooo!! :DD
korang bole tengok video dia. ada part yg dia bernasyid. hahaha. klako abes!!

aku dah bg link kat bawah nie. korang boleh checkout video2 dia.
hijab chill - click here
skin care 101 - click here
Teacher Shida Wannabe : Kiss Me thru The Phone - click here
date with Dato' - click here
ada lagi video selain ni. korang bole tgok kat youtube. macam2 adoo~! di sbb kan ni video favb aku!! so, aku bagi yang ni. hehe. enjoy~!!


********************************************************************


kalau korang perasan, muka si Maria Elena ni macam Heliza af kann?
dengan mata bulat dia. comel dohhhhh!
okay, ni aku curik sikit pic dia kat blog dia. hahaha.
nnt lepas post baru aku mintak izin. tehee :P



comel kannn?? :P aku suka kasot merah tu.



and she hve this dalam kereta dia. awww~~ :') sweet gila kannn??
as u said Maria Elena, he is "hensem gilerrrrr" haha.
both of u look soooooooooo cute together! :D


***********************************************************************


tambah entry cket lg. hehehe. see maria, this girl pun suka u! ;DD



p/s:: I LOVE YOU MARIA!!!! :D
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

4 comments:

nuRuL aZieRa said...

I LOVE MARIA TOOOOOOOOOOOOOO =)

farzana ariffin said...

shes awesome kannnnnnnnn!!!! :DD

taty rosley said...

very the best person !!
da tgk video dy .
best n enjoy !!
:)

farzana ariffin said...

hahhahah. kann kann kannn. i told u. :DD
dye mmg klako abes!!