Monday, January 31, 2011

I Love My Followers ♥

how are you my sweet followers????
rindu nak baca blog2 korang yang klako, penuh tips and penuh dengan perangai gila2 korang! ;'(
sorry lahhh. I busy sikit lately. ;((
nakk update blog pon tak sempat, apatah lagi nak blogwalking.
ingat nak buat quick update yesterday. but lack of idea pulak. huhuhu.
but I will visit all of u today!! thru my "membebel site" kat sebelah nie. :)
<-----------------------------------
awww~~ :') korang sangat sweet okay! rajin gila tinggal kan jejak.
and I'm the evil one sebab tak jenguk korang balik. sorry T.T
walao internet I lembab gila macam siput tak makan!
I akan terjah korang semua harini!!
andddddd starting from now.
byebye ;)




\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

21 comments:

.:padie_eyla:. said...

i luv my followers too.! =p

farzana ariffin said...

heee. gooddd :P

Mejuez said...

awak awak awak...! bukan ke follower awak dulu sikit? cam ner leh banyak?? cepatnya... ajar la kita caranya ... huhuhu

nazrul ashraff said...

huhu..anda cool..nati ad contest pic2 n posing maut..tag2 la ye..haha

farzana ariffin said...

@ mejuez ; i try hard nak banyak kan. huhu. perah otak update benda yang i rasa ada orang yang nak baca. ;(

@ nazrul ; cool~~ nanti i tag! macam u tag i! huahuahua. ;DD

Ayen said...

luv sys Farzana too :)

farzana ariffin said...

@ ayen ; awww~~ u r sweet lil' thing. :') love you more lah macam ni. hahaha

Along Usop said...

sayang follower along!
sayang viewer along!
sayang commenter along!
sayang tagger along!

giler cam nyah je bunyi.. tapi..
dulik a kan! =)
<3

nurul fathasshah said...

althoght !baru je follow ..
terase cik farzana sygs saye jugak kann..
^_^

adibah said...

sy mmg ske follow org..xkesah pn org tu follow blek ke x..yg pntg kte happy..heee

ummukhaleedajamal said...

luv u jugak lha ! :))

farzana ariffin said...

along ; dulik orang nak kata apa. hahaha

nurul ; ofcourse.......... ;DD

adibah ; betul x3 :PPP

ummu ; ehehe :P love u moreeeeeeeeee ;DD

unknown girl said...

huhu...
i love my followers tOOo..
jom terjah2..hehe =_+

putERi-kAtEk said...

i love u too....hehheehehe

mimie said...

nice blog laa <3 <3 jeles sye aha! :P

acul said...

btul2 bz die nie

farzana ariffin said...

unknown girl ; jom3 ;DD

puteri katek ; love u moreeeeeee ;DD

mimie ; thx sayang :)

acul ; agak bz lah sikit . hehe

acu said...

hehe.. =)

farzana ariffin said...

acu, hehe jea? haha

niDa said...

saya pon bz lately.. ni baru ade masa sikit dan berblog walking.. seronok baca entry orang lain..

farzana ariffin said...

tahu takpa. nikmat kan?? haha