Tuesday, January 18, 2011

Kasut Facebook dan Twitter by Adidas!!!

Kasut Twitter

Kasut Facebook

cool huh??
aku tataw lah ramai ke antara korang yang dah tau pasal ni.
yang aku dah tau tentang kasut Google jea.
yang ni belum lg. huhu.
sorry lahh, saya lemb sikit bab2 ni =.="


nota buku lali: err, agak2 nak tempah kasot nama blog aku boleh dak? tehee. :P
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

15 comments:

nazrul ashraff said...

ksut twitter cun oo..

EmanCloud said...

nak kasut twitter!!!c

aNnE said...

does it means........pijak twitter n facebook ? hahaha kidding ;p

twitter lawa..hehe

Yuny Khoo said...

smart..

cIk pEnNa said...

fuyoo..cool!

=)

farzana ariffin said...

to all; hahaha. cool kan??
twitter paling cool coz warna dye lembut jea. yg FB punya terlalu biru =.=

ismail putra aidil adha said...

okay memang cooool giler ^^

farzana ariffin said...

tawu takpa! ;DD

HaVoCaHoLiC!! said...

dah cun dah konsep die..
tapy bentok kasott too mcm kasot 40 hengeet yg selalu nmpak kat uptown laa... hampehh GILA..

farzana ariffin said...

kan adidas mmg design kasot dye macam ni??

███ SAYA ███ said...

kasut myspace xde?? hehe :D

farzana ariffin said...

MS tak cool.
so, klo jual mzty tak laku.
hahaha

███ SAYA ███ said...

eleh die pn dlu gune kt ms gk.. hahaha..

♥ Funna ♥ said...

suka la kaler kasut twitter..soft je..

Are-Nisa said...

love the twitter one.. hihi.. ni kali pertama tgk ni.. nice..