Friday, January 14, 2011

Kenapa Perempuan suka Lelaki Korea and Japan?

kalau korang perasan masa korang blog walking kat blog perempuan, kebanyakan dorang MESTI ada gambar Lelaki Korea atau Japan kat blog. kalau takda banyak pon, paling kurang 1. tapi tak semua ada.. walaupun tak semua, tapi majoriti ada kan? baek ngaku cepat! haaa. aku ngaku! haha. kat dalam blog takdaa lahh. tapi kat Formspring aku ada. ehee :P


ni antara artis Japan, "NEWS" nama kumpulan nie.
aku suka sorang jea ahli kumpulan nie. Tegoshi Yuya.
sat aku upload pic dia sat.


*screaming* TEGOSHI YUYA!!! *pengsan kejap.*
(aku confius lahh. asal lahh dia ni comel sangat. haish.)


ni plak antara artis Korean, nama kumpulan depa "Beast b2st"
yang ni aku bagi contoh jea. ramai lagi artis2 Korea yang jadi kegilaan perempuan2 Malaysia ni.


aku kurang pasti lahh kenapa perempuan suka Lelaki Korea and Japan ni. aku rasa sebab dorang ni semua suka over dress, kemas and comel2 kot. tengok lahh dressup dorang macam mana. al maklum lahh. perempuan nie sejak azali lagi suka tengok benda2 comel nie. tengok jea comel sikit, terus suka. macam anak patong lahh, notebook ada cartoon2 lahh. tak percaya?? tengok blog diorang. Kiri, kanan, atas, bawah penuh cartoon kat blog. cursor pon siap bercorak2 and ada dust warna warni jatoh lagi. kannn??


nota buku lali;
kitorang orang perempuan ni suka2 gitu ja.. bukan nak bawak kawen pon mamat2 korea nie. Lelaki Malaysia masih laku lagi aih.
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

19 comments:

PuTRiTeDDy said...

hye, i'm da one who lurve korean..tp bukann lelaki jerk,pempuan2 korean pun ptri suka huhu especially cte2 korea hehe..neway, nice posr :)

farzana ariffin said...

@putri ; hehe. tp mostly perempuan suka lelaki kan?? :PP

███ SAYA ███ said...

hmmm...
comel lg kuceng sy..
xyah dresup pn tau.. hehe :D

b a m b a m ' s said...

heheheh..suka jugak~! Ok Taecyeon dr 2 PM!hahahahha..

aliyaa' adreline said...

wohaha akak saya suka entri ini :D
btw sy pun die hard fan of kpop
: )

Ila Mhd Noor said...

i pn kpop lover, suke gilerr ngan 2pm ex-leader Jay Park and Taeyang. sbb dorg cool, <3 heee~

p/s super like this entry ^^

farzana ariffin said...

@ saya ; kucing memang comel sejak azali.

@ bambam ; kann. comel! :P

@ aliya ; me t0o! ;DD

@ ila ; hahaha. comel2 sume4 kann ;P

nazrul ashraff said...

haha..pompuan..memang cam gi2!

Budak-Awan said...
This comment has been removed by the author.
Budak-N said...

wah suka entry nie. I'm a kpop lover too. dowg cute sangat kan. hee. (:

farzana ariffin said...

@ nazrul ; hahahaha. lol

@ budak N ; tawu takpa ;DD

Shag said...

Belog Shag tak ada gambar dorang. Tapi, minat separuh mati kat Jang Hyuk. Haha :D

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

farzana ariffin said...

@shag ; sampai separuh mati tuh!! dasyat! ;DD

acul said...

i like japan artist especially YUI n Utada Hikaru.. woot2.. korea? emmm girl generation je minat hik

alien shasha said...

waah , suka entry nieh . kalu blog sha , setiap minggu mesti nak post satu cerita tentang korean :P

farzana ariffin said...

@acul ; hahahaha. minat jugak sbb dorang comel kann kann?? :PP

@alien ; hahaha. kipas susah mati nie :P

Lisa said...

hihihi, lisa xminat sgt.
tp kenkawan lisa adore gile. lisa pon taktawu. coz lisa xpenah tgk. :)

acul said...

ikutkan mmg ler comey tp more like her vocal n song :)

::nypiranha:: said...

dari dulu sampai skarang.. baru tau kak farzana suke NewS!! sy pn minat gila dgn NewS!! hi5 hi5!! hahaha

tpi mmg logik gak apa yg kak farzana ckp.. pompuan mmg suke bnda yg comel2..