Friday, January 21, 2011

Macam mana nak tinggalkan jejak??

Okay.. benda ni ramai dah orang tau.
but still ada lagi yang tak tahu.
sebab tu lah aku buat entry pasal ni kan??
ada yang suruh aku follow dorang balik kat chat box.
tp tak tinggal kan URL. how i nak follow korang balik?
ada jugak yang p tinggalkan email. huhuhu
so, aku rasa dorang ni tataw macam mana cara nak tinggal kan jejak.
meh cini aku ajar. to those yang tataw lg lahh.
yang dah taw, ambik 50cent ni main jauh2.

haa. nampak tak nampak tak??

panduan perjalanan:
*yang warna merah- tulis nama korang or nama blog korang.
*yang warna biru- paste or taip link blog korang. senang aku nak melompat katak ke sana.
*yang warna purple- msg yang korang nak tulis kat aku.
lepas tu tekan ENTER dekat keyboard korang tuh.
takpon click button GO kat chat box.
easy kann??




nota bulu kaki: i tak dapat melompat ke semua blog sebab tgh demam sekarang ni. byk tidur dr blogwalking. sorry ;(( tapi i dah terjah and follow mana yang sempat. ada kan aku terjah blog korang? ada kan kan kan? :)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

8 comments:

Alal Yaakub | PM said...

wink...wink..

farzana ariffin said...

haha. wink balik. ;D

NOOR FATIN said...

ramai yang letak emel. huahua selalu kena mcm tu.. sabar je la :P

farzana ariffin said...

tawu takpa. hope lepas baca ni dorang faham lahh. klo tak faham gak. tak dapek den nak nolong laei dah. hahaha

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Uiks..nama akak naikkk..!hehehehe..

Thanks for terjahan'ing'..*rosak bahasa..jgn ikut tak elok tuk kesihatan!

farzana ariffin said...

hahahaha. bahasa UK baru lah kak kan kan kan? ;D

nazrul ashraff said...

haha..baik ny ckgu kita ni..

lieafiezazally said...
This comment has been removed by the author.