Saturday, January 22, 2011

Pengumuman Pengumuman!


Bismillahirrahmanirahim.
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatu.
Bagi menyempurnakan titah perintah Seri Paduka Baginda Yang di
Pertuan Agung.
Setelah diperkenankan oleh Duli-duli yang maha mulia Raja-raja.
Maka adalah dengan ini saya mengistiharkan bahawa,
Tarikh tutup contest bagi negeri-negeri seluruh Malaysia.
Telah ditetapkan pada hari sabtu, 22 Januari tahun 2011.
Sekian, Wassalamualaikum warahmatullah hiwabarokatu.

yeay~~!!! esok raya!!! =.=


note;
Jadi dengan rasminya hari ini pukul 12 tgh malam,
tamatnya penyertan contest ini.
yang lambat, tidak akan dikira.
Yang baru nak join harini, syarat tag 5 blogger tu korang tapayah buat.
nnt jadi makin ramai pulak. sorry ;((( bukan sengaja.
lebih 400 blogger yang join. tak larat den nak jugde nnt. ~.~"
But dont worry, be happy. sbb tarikh tutup tetap 10.2.2011.
jadi banyak masa korang boleh hias blog korang :D
Pengumuman Si Pemenang akan di umumkan selepas semingu.
Gud Luck!! ;))



\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

19 comments:

tomatokering :) said...

woww , seminggu ? lame2 . kekeke

farzana ariffin said...

400 lebih kot u. mati i ;((
sebab tu lama. huhuhuhu

fathiahRAIHANA said...

haha .. dasyat gak r 400 lbih .. all the best utk judge pom :)
ngee .

farzana ariffin said...

thx ;DD

Aina FaNa said...

haha , akk popular sngt , tu psl la rmai org serbu , smpai sye pon serbu , haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat memilih pemenang denga sabar ye dear;)
haha, byknyaa contestantt mak oii. btw, have u checked mine??????

N@di@ said...

owhh 400 binau lah mata dear nnti hahahah :) btw good luck take ur time nadia xkisa....hehehehe

farzana ariffin said...

@ aina ; huhu. no lah sayang. akak baru lg dalam dunia blogger ni..

@ Fifiey ; nama u ada kat side bar kanan blog i tak? if ada, i dah check :)

@ Nadia ; thx nadia coz being understanding ;)

Hidaya Sarbini said...

huhuhu..bru nk join, tp smpai kul 12 mlm arini kn..?? skunk jugak sy msuk contest nie..!!!

farzana ariffin said...

hahaha. copek3! :DD

Cik Shag said...

Pergh~ Meletop kontes ni kot smp 400 dah. tahniah tahniah! :D

Hidaya Sarbini said...

dh join! hehe

farzana ariffin said...

@ cik Shag ; thx cik shag :)

@ hidaya ; i akan melompat ke blog u nnt! ;DD

Cahaya said...

wah..ramainyer =) congrats cik farzana..nsb bet smpat join ^^

farzana ariffin said...

thx cahaya ;)

ツ ar-fiey-za said...

pheww... nasib sempat join. hee. baru jer hantar penyertaan..

farzana ariffin said...

haha. oryte2. t zana check taw ;)

elyn dz said...

alaaaaa....melepas nak join...huhuhu..:(

beeha ben said...

ah terlepassssssssss..........please2 bukak balik! heee...