Wednesday, January 19, 2011

Perbezaan Antara Myspace dan Facebook.

Tadi tengah bosan2 , saja jea on9 Myspace. Approve apa yang patot.
jauh gila beza Myspace dengan Facebook. Nak tau apa yang beza?

Myspace cantik, kemas. boleh edit suka ati.

Facebook. berserabot dengan Profile baru dia. -___-"


Myspace, banyak ni jea on9 dari beribu mmbr Ms aku. -__-"

Facebook, setiap hari ramai macamni. :D

lagi pun MS lembab gila.
cara nak approve fren request nak buat ala2 facebook.
tp gila lembab wa cakap lu. hangin jea.
siap boleh p dapoq goreng cekodok sambil tgu nak apprve.
tu belum lagi nak check komen n tengok2 gambar.
patot pon org ramai guna FB, even berserabot macam tuh.



nota bulu kaki; aku benci gila ngan layout baru Profile FB aku.


\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

22 comments:

miss_neeya said...

myspace skrg sgt2 menyakitkan ati n
sgt slow..dari warne biru dulu tukar warne itam....pening jdnye

farzana ariffin said...

warna itam? logo dye ke?
mmg lembab.
sakit hati jea tgu. huhu

saye mejai said...

new profile fb mmg macam ______. benci btol. smlm balik je tgk2 dah bertukar.

farzana ariffin said...

tahu takpa.
otometik dye tuka.
ingat tersala bukak acc adik.
haish.

magnoliapert said...

Kadang-kadang rindu jugak zaman gemilang Myspace dulu :')

http://magnoliapert.blogspot.com/

farzana ariffin said...

i pon ;((

Haa Fakihah said...

serabot! terpaksa la terima. :(

farzana ariffin said...

tu lahh.
nasib baik FB laju + best.
hehe

nelly said...

lawa juga myspace . .

farzana ariffin said...

mmg lawa.
tp lembab! ;(

Cik Shag said...

Tak tahu kenapa, MS Shag dah tak boleh online. Kuikui. Nak mintak new pass tak boleh sbb pass utk email tu dah tak ingat. Dah 6 tahun kot =.='

Cik Shag said...

Haip~ Lupa nak bagitahu. Farzana kena tag join Kontes Kira Kambing ;)

farzana ariffin said...

lahh. kambing pon nak kira ke? hahha

nazrul ashraff said...

haha..tu la pasall...ms lembab gila kambing,,fb laju...2 yg bez ny..

farzana ariffin said...

haha. kann kann kann.

Amiey White said...

Farzana - new look , wow amiey baru x on9 2 days...haha


btw I da fall in love with facebook lah :D

farzana ariffin said...

apa yang new look nya??
hahaha


haha. i guess we all fall in love with facebook ryte now. :DD

dansa said...

shayer wat ms sbb nk add band2 local jek.hihi

cIk pEnNa said...

sudah agak lama saya ngak layan myspace dgn fs..
fb aje di hatiku..
hahaha

:)

.:padie_eyla:. said...

ms elegant! hitam. hehe

Wani Wahab said...

sekarang da tak layan ms lagii .
fb only walaupun berserabot , haha !
:)

♥ Funna ♥ said...

myspace boring!!!FB cool even template baru ni serabut gile babi..nyesal tukar template baru..huhu