Monday, January 17, 2011

Pose Slumber Laptop Contest!

okay. nie 1st tyme join contest. eheh :PP
contest ini ditag oleh pengomen tegar entry aku, Nazrul Ashraff.
macam bestkan??? hadiah dia pon best wey!!
seekor teddy bak kata si tuan penganjur. haha.
best ni kalo menang. boleh buat pelok tyme tido. ;DD
*tu pon kalau menang T.T

*sayarat2 nya adalah seperti diatas.

aku pertaruhkan pic nie.
*aku tawu dah gemuk. jgn gelak -___-"


Dengan sukacita nya hati aku. aku tag:

aku pilih random dari Contest List sebelah nie.
anda sgt bertuah. hahahah.
kalau korang nak join pon boleyy. semua orang boleh join.
tekan SINI okay??
Gud Luck ;DD


p/s ; Pakcik Penganjur, bg saya menang bole?? nak Seekor Teddyyyyyyyy. tehee ><
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

12 comments:

nazrul ashraff said...

haha..pengkomen tegar la ea..

farzana ariffin said...

salah seorang drpdnya kan?? hahaha ;DD

███ SAYA ███ said...

gud luck farzna!!

farzana ariffin said...

thx. hehehe

Cik Shag said...

GOOD LUCK, Farzana! :D

Err, Shag nak mintak maaf sebab Shag tak boleh join atas sebab peribadi. Eceh. Tp serious, Shag tak boleh join. Sorry ya. And, THANKS sebab sudi tag Shag ;)

farzana ariffin said...

thats okay.. :)
yang penting i dah jalan kan tanggung jawab mengetag! hahahha

tomatokering :) said...

hoho gudluk taw ! tak dak la pic depan letop . hehe

NotY taPi SkemA said...

thanks sbb tag pijah..tp blm ader kesempatan lg nak bt entry..
really bz..nie pown curi2 mase bw....sbb rndu dh lme x jaln2 cni~~

erinn kechiik said...

tq beb dah tag... nak join tp...

my lptop tiada d rumah n kt opis pc tiada web cem huwaaaaaaaaa :'(

btw gud luck beb..

(kalo menang boleh pinjm tidy tak? heheee)

farzana ariffin said...

thx guys! ;D

unieMARKS :) said...

hee , gudluck ! cute seyy ~!

farzana ariffin said...

tanak join sekali??
jom lahhhhhhhhhh ;DD