Tuesday, January 11, 2011

Thanks, You Guys!!


1st of all, farzana nak ucapkan terima kasih sangat2 kat korang yang sudi join contest yang tak seberapa nie. huhu. sampai miszlullaby (ML) pon join. segan nya.. follower dia nak dekat seribu okay! i punya 200 pon tak sampai. ;'(

ML, kalau u menang mcm mana i nak pos hadiah? u kat Moscow, jaoh wooooooooooooo. hahahha. pape pon thanks sangat sebab sudi join contest blogger baru macam i nie ~.~" *kecik pulak rasanya aku ni.

sekarang dah 18 orang join contest nie. sume blog comel2, cantik2, kemas2. tataw mana satu nak pilih. ~.~" ni baru 18 orang dah berpinar mata tengok blog korang blink sana sini. i dah link kan blog korang yang join kat side bar blah kanan nie. -----> nampak dak?? okay gud. ni lah pesaing korang. sume blog cantik2 kan? berat mata memandang, berat lagi bahu memikulnya. *tiba2 kan.




GUD LUCK okay everyone!! ;DD blogger baru digalakkan join kalau nak tambah follower and kenalan blogger baru. mengeratkan silaturrahim sesama islamkan benda baik?? bukan muslim pon boleh okay!! baru ada semangat 1 malaysia! ;DD *semangat plak tiba2.

p/s: farzana update benda nie pun sebab nak ucapkan terima kasih kat korang. sebab ingat tak ada orang yang sudi join ;'(. thx to pijah noty. dia orang pertama join contest ni. i love u lahh pijah wey!! ;D and thx to acul jugak coz he one and only blogger LELAKI yang join okay buat masa nie!
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

24 comments:

███ SAYA ███ said...

same same.. :D

farzana ariffin said...

eh2? okay2. haha

███ SAYA ███ said...

sy juz support farzana nye blog.. hehe :D

farzana ariffin said...

awwwww~~~ thx :')

~Amny Rauhah~ said...

wah...nak join juga.. =D

erinn kechiik said...

yawww join contest kasi hangat lgi ni blog n yg join blog yawww

farzana ariffin said...

@ amny ; come2 join! ;D

@ erin ; thx fer d support! ;DD

bact said...

wowo..comel gila yu neh..
sbb yu comel.. gua nk join gak la..
boleh?

farzana ariffin said...

mana ada.. comot jea nie. huhu.
come2 join! ;D

miszlullaby said...

hihi..darling,Ml dah join da.Menang ke kalah tu belakang kire. Janji dapat promot untuk farzana. Farzana pun rajin2 la blogwalk and shout dekat shotbox dorang, cakap je nak bagi baju korea free.Konfem ramai datang.k?
Gudluck =)

farzana ariffin said...

thx fer d tips ML. i will!! ;DD

NotY taPi SkemA said...

bangganyer jadi org frst join..hehhee
dhla dpt nama pijah noty..nak tergelak lak..hehhhee

acul said...

join sbb muka x malu hehehe

fz said...

gud luck to all :)







farzana still comey cam dulu
ps: lama gileee,xdtg sini:p

KB Emily said...

comel la awk ni..suka tgk..

cik lya said...

farzana..nape tade name saya???lya dah join la :(

farzana ariffin said...

@pijah ; sedap pulak kan nama pijah noty tu? hahaha

@acul ; tak rugi jadi muka tak malu. mana taw menang ke kann?? haha

@fz ; eh? u stalk i eh dulu? hahaha. just kidding.

@emily ; nahhh. u lg comel ;)

@cik lya ; takda ke?? u dah bg link entry u pasal contest yang i dah buat ke belum? anta kat cni. i masuk kan nama u.

| r i E n | said...

comel la tangan dye..kkekekke ;)

MattSaveTheKing said...

still open ke niyh??

farzana ariffin said...

@rien ; aih? tgok tangan jea? hahhaha


@matt ; still :) tarikh tutup 10.2.11

MattSaveTheKing said...

okeyh :))
mcm nak join je.haha

amier azrul said...

wah ade can la nk join nih.
haha.
tp blog xcntik pon
cncel la

FarAH said...

hi!!
Kite join tau.. ^^,

http://ceritakita2908.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-comel-cantik-dan.html

OYIN said...
This comment has been removed by the author.