Tuesday, February 8, 2011

@15 Chat kat Astro sekarang dah Tak Best!

siapa pernah layan chat kat @15?? amacam? best tak?
dulu aku rajin lahh layan Chat @15 kat astro. best gila.
mak bapak aku lagi best sebab kena tampung topup aku yang tak tertampung tuh. huahuahua. masa tu baru abes SPM. huhu. lama dahh.
sebab bosan kan dok rumah takda buat apa. rasa seronok gila ah dapat chatting kat situ. dapat kenal ngan ramai orang2 baru. seronok. lagi2 bila ramai orang private chat aku. rasa cun kejap.

harga se-chat. (sekali hantar lahh)
msg biasa - RM0.50
msg bergambar (MMS) - RM1.00
msg bergambar besar (MMSX) - RM2.00
msg emoticon - RM1.00

Perhhhhh. kaya siot Astro. aku klo chat mana nak ingat donia.
selalu dulu aku guna msg bergambar yang RM1.00 tu jea. hehe. save sikit.
nak tahu nickname aku? hehee. tapayah taw lahh. maluu :PP
masa tuh takda msg bergambar besar.
tapi kalau aku dah start chatting, mana mau nye nyah aku nak stop.
sejam jea dah RM30 aku habis. cinabeng btoi.
sekarang dah ada MMSX. aku cukup benci betol time orang hantar MMSX.
mana tak nya. aku dah lahh hantar MMS kecik tuh jea.
baru ah nak feeling2 tgok muka sendiri keluar TV.
sat g datang minah hantar MMSX terus tenggelam pic aku.
kalau besar sikit takpa gambar tuh. nie sebesar alam! penuh skrin TV.
kuang hajo betol, mahal tau dak?? dah RM1.00 aku rugi.
tu kalau msg maxis ke maxis tuh dapat 100 msg tau!
hish. geram aku.
gua hati dah panas. mulut gua dah ringan jea nak maki orang.
nak maki, jauh plak. kalau dekat plak, gua takut nak maki.
so, gua ambil langkah selamat. iaitu, tukar ke channel lain. terima kasih.



p/s: saya tak cakap kotor pasal Astro kan?? please jangan saman saya. dah ah duit nuffnang aku baru nak masuk. kang bankrup aku kena saman dengan astro.

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

15 comments:

HaKim is MiKaH said...

hahaha...dlu pernah la chat sekejap..masa benda tu mula2 keluar..jakun kowt tengok muka sendiri kat TV..pastu,kredit laju cam air,terus taubat nasuha..hahaha

farzana ariffin said...

hahaha. tp seronok kann??

cikcomot said...

tak pernah lagi chat2 kat situ..

tgk orang chat2 pernah la...hehe...


tringin gak nk join..tapi..

takot kredit kering kontang je nanti..

:)

farzana ariffin said...

tapayah. sekarang dah tak best. budak2 pun chat ntah hapa2 topik. haha. dulu best lahh

mohd zhafri said...

ooooo...kaki chat astro rupenye....hoho

farzana ariffin said...

DULU lahh. huahuahua

NrAnyss Syaffwah said...

hahah.. fahnneyy! XD

farzana ariffin said...

glad u like it babe ;)

c-serak said...

xpernah pn chating kat situ..membazir..haha~

farzana ariffin said...

mmg membazer pon. haha

Anonymous said...

Very energetic blog, I loved that bit. Will there be a part 2?


Also visit my blog :: Finance Help ()

Anonymous said...

Thanks in support of sharing such a pleasant opinion, piece of writing is fastidious,
thats why i have read it entirely

Also visit my blog post: Finance Advise []

Anonymous said...

Everyone loves it when individuals get together and share opinions.
Great website, stick with it!

Feel free to surf to my page; Author's external home page...

Anonymous said...

rajin gak chat kat situ.. guna nick duffz.

Anonymous said...

e cig reviews, electronic cigarettes, e cigarette, smokeless cigarettes, ecig forum, ecigs