Saturday, February 12, 2011

25 random SHIT about me!

okay natang nie ditag oleh Afiq. youu kejam nyahh sebab tag i.
but i loikeeeeee. hihihiihihihih *gelak bapok.
arytu aku buat 25 random FACTS about me kan?
now aku kena buat 25 random SHIT about me pulokkk

so, my 25 random TAIK about me will be...

  1. Pelupa.
  2. Pemalas.
  3. Kuat tidur.
  4. Penyegan.
  5. Banyak cakap. (but not with the people that i just met or knew)
  6. Kuat makan.
  7. Tak suka bergayut dalam fone. (selected people only)
  8. Tak suka main msg. (selected people only)
  9. IM FB aku selalu buat appear off9. sebab aku tak suka IM. terlalu cepat. kalau yang nak IM tu 2 or 3 orang takpa. ni takk. haih. malas aku nak cecite nyahh. karang mak salah cakap masok paper pulokk. *ayat artis. haktui.
  10. JUJUR aku cakap. aku active BERblog sebab nak duit. awat? salah ke? duit halal kot. bukan aku p berJUDI =.=
  11. Tak tahu nak menghias Blog macam korang2. sebab tu simple jea blog aku. heee. ajar please?? :PPP
  12. Tak HOT.
  13. Tak kaya.
  14. Tak pernah bekerja seumur hidup aku event part-time. nanti dah abes blaja baru kerja kot.
  15. Tak suka serangga. (lipas, lalat, etc.)
  16. Tak hargai barang yang Ex2 aku pernah bagi. nak simpan buat apa lagi kan? nama pon Ex. buang habis lahh. haha
  17. Selalu datang class lewat.
  18. SUKA ponteng class. hobby kot :PP
  19. Tak suka orang yang cakap besar. ada budak class aku tuh asyik2 cerita pasal mak dia HOT lahh. dia kaya lahh. watafukk?? aku tak tau apa point dia nak cerita semua tuh. nak kata dia HOT, tak nampak pulak ciri2 HOT kat dia. sakit gila telinga aku bila dengar. rasa nak sound dia kat situ jugak. tapi kalau aku sound dia kunk takot dia malu plak terus tak datang class lepas tu. aku tengok muka kawan2 dia macam terpaksa jea dengar apa minah tuh nak cakap. haha. kesian lahh korang kan dapat kawan yang macam tuh kann. layan kann jea lahh. lol
  20. Suka terperap dalam bilik jea.
  21. Suka gaduh mulot ngan adik aku. haha. tapi tangan aku tak naik ah. adik kot. sayang ahh.
  22. Suka gigit kuku. ya ya ya. i know tak baik. tapi sekarang dah kurang :PP
  23. Suka bau tangan sendiri. sebab bau losyen yang aku pakai tu macam bestt jea baunya. macam orang gila kan cium tangan sendiri? haha
  24. Suka online sampai tak ingat donia.
  25. Suka tidur mengereng. dont know why. tapi okay lahh kann? bukan aku tidur menonggeng. korang jea macam tu. jangan nak buat muka seposen. bek ngaku cpt! haha

p/s: aku kena tag kan kat orang tak nie? si afiq tak suruh pon? hurm takpa lahh. aku tag kat semua readers aku. orytee??
p/s: kalau ada yang nak buat. bagi tahu aku. aku nak baca entry2 korang taw!! okay, byebye ;)

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

Miezah Ghani said...

tak HOT ? pleaseeeeeeeee !
cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sngt !

farzana ariffin said...

dalam photo kot nmpk HOT. in person tak HOT ponnnnnn. hahhahaha

EmanCloud said...

uish betul2 bukan judi pon nak duit dari blog.. tapi klu buat bisnes lagi untung =)

sembil9n said...

HOT? Tahi?? igtkn cerite kotor2 :P

Amiey White said...

saya sokong no 16!! hahaha :D

btw jom join ni

http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/2011/02/contest-dari-amiey-cek-puteh-kaki.html

Ifti Larina said...

hihi lawak !

Ifti Larina said...

hihi lawak !

niDa said...

ehehehe... kelakau lah..

sicKo^ said...

no 12 tu tipuuuu..

♥sophie♥ said...

hahahaha :D hot jea fie tgk kakak :P cun melecun ! mmuaxx :P

jemari tembam said...

saya sudah buat

http://atothekdotlurve.blogspot.com/2011/02/25-random-shit-about-me.html

.:padie_eyla:. said...

online sampai tak ingat dunie tu den pon sama. =p

Mr. Swift said...

Yang gigit kuku tu? Kuku sendiri ke kukur org lain ke? HAHAHA. Kuku kaki pun gigit ke? Muahaha!



Mr. Swift Currently Posted : Email Kontroversi Dari Lisa Surihani!

HaVoCaHoLiC!! said...

yeahh..thz buda.... buad jugak en? contest mcm HANTU nih..padan muker..HAHA

Lolly Gurl said...

sme la kte ! x reti hias blog... tp, kalu tgk blog akak, mcm da comey je... pndai la tuh... hee~

Izzati Hazirah said...

huha.. best. Nak jugak buat entry nie!!