Monday, February 7, 2011

Aku benci penipu!

"Penipu! kata nak singgah balik ke blog aku kalau aku tinggalkan jejak! tak singgah pon! dah 4 hari dah nie!!"

huhuhu. sorry lahhh T.T aku balik kampong.. 4 hari kot tak online ;(
nie baru nak online. sampai2 dari kampung terus online.
tu pon dah pukol 12 sengah malam, so tak dapat nak terjah semua lahh okay?
aku terjah mana yang sempat eh? dont worry be happy.
sok aku sambong terjah blog korang balik. hehe
anyway, aku nak ucapkan terima kasih sangat2 pada yang bg respon kat entry aku yang lepas. alahhh. entry pasal macam mna nak dapat followers tu. korang memang sempoi lahh. hehe
I Loikeeee ;DD
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

███ SAYA ███ said...

suka.

farzana ariffin said...

haha. suka apa?

Aida Radzi said...

aku benci penipu jgk.. hahaha

farzana ariffin said...

haha. benci kannn. lol ;DD

.:padie_eyla:. said...

sape suke penipu.? hak3!!

Ayeem Jemain said...

ada jugak sedespo ini? haha

farzana ariffin said...

padie; haha. sapa ntah kan.

ayeem; sedespo? apa tu?

Amiey White said...

suka gila kat penipu tu lol

farzana ariffin said...

i nak suka jugak bole? haha

Along Usop said...

argghh!!.. penipu penipu penipu!!.. =p

farzana ariffin said...

tahu takpa tahu takpa tahu takpa! haha

aliza said...

benci penipu jugak! ngeh3

Eyka said...

sabar la awk..bise la..ragam manusia memg bnyk~ hehe:)

███ SAYA ███ said...

suke post ni.. hehe

SANDRA AZWAN said...

sabar je la ek...;-)

Sha_Naz said...

hai..kite blog walking kat blog awk...nice..cantik dan menarik. jemput2 ke blog kite yer..hehe..slm perkenalan..:-)