Monday, February 14, 2011

Aku tak tipu ;(

aku tidur awal gila semalam. nak dekat pukul 1 jugak lahh.
tapi kira awal lah kan? daripada korang, pukul 1 tak tidur lagi kan?
dah dah dah. takpayah nak buat muka seposen korang.
aku kenal sangat korang. kalau dah dapat on9, mana lahh nak ingat donia.
okay, tapi bukan pasal korang yang aku nak cerita ni.
mesti lah aku nak cerita pasal aku kan. huahuahua

pukul 6 pagi tadi aku dah bangun . class pukul 11.
aisehh man, awal lagi ni. bukan awal lagi, tapi terlampau awal.
bangun g dapur jap. pastu g toilet pulak.
tengok mak aku nak solat subuh, join dua kaki. pastu tidur balik.
pastu bagun balik kol 7 sengah. haish. baru pukol 7 lebih.
bangun buat kerja rumah apa yang patut. pukul 8 sengah dah siap dah.

hish. apa aku nak buat lagi ni? tidur balik ah.
pastu dah tidur, pukul 10 sengah mak baru bangun nyah!! kambing tol.
tak pasal2 aku tak dapat p class. ni 1st tyme ni aku ikhlas nak p class.
niat dalam hati tanak ponteng even class sejam jea aryni.
selalu aku malas nak datang. yea lahh. sejam jea class pastu aku dah balik rumah. macam buang masa aku jea p kolej. tapi jadi gini pulak.
sungguh ni. aku tak tipu. memang aku tak niat nak ponteng pon harini,
tolongggg lah percaya. sobs T.T * tapi ada lahh dalam 15% niat dalam hati tu nak ponteng. hee :P




p/s; tu aku malas nak tidur awal tuh. kalau aku tidur awal. mesti jadual tidur aku jadi cacat.
p/s/s; korang prasan tak aku sebut perkataan tidur brapa kali? banyak kan? tu makna nya aku kuat tidur. hahahhaa

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

9 comments:

d_tieah said...

Hahahaha..
Samalah, suka tidur..
Best kan dapat tidur puas2..
Lagi2 kalo hujan..
Perghhhhh..
Kira cite ni nak bagitau yg ko takde niat nak ponteng lah kan?
Baik suruh lecturer baca blog ni,,

Latest entry : Adriana Syifaa' Dalam Kenangan

farzana ariffin said...

hahahahhaha. malu nak bg lect baca. lol

.cik ieyna. said...

haha. iena selalu je mcm tu. bangun punya awal. pastu tdo balik. last2 x pegi kelas.

farzana ariffin said...

hahahaha. kita geng! ;DD

Qaseh dalia adelia said...

dtg mengkomen2 ...tido awal awet mude miahaha

Anonymous said...

sejak naek mid sem break ni rse mlas je nk g kmpus..tp arini aq dpt mc coz senggugut..so x la rse bsalah x dtg klas kan..huhu~

farzana ariffin said...

qaseh ; tengs datang! haha

anon ; sama. lepas mid jea mesti malas. masa mula2 sem rajin gila p class. haha

adibah said...

sy pn suka tido jugak..
mmg kalo ade mse free blek kls trus tido..tido mmg penting sbb nnt dlm kls xde la ngntuk ;D
tp stakat ni xde ponteng kls,cuma aritu skali je sbb tiket bas abis,so blek esk nye,isnin..hehehhe

Ayen said...

kuat tido? kite same !! gimme five !! heheh