Sunday, February 13, 2011

Blog pilihan hari ke-4!

dah hari keempat dahh weyyyyy!!
lagi 4 hari pemenang akan diumumkan.
anyway, blog bawah ni blog pilihan aku tok harini.
sapa yang kena ini hari? har har har harun salim bachik.
*tu bunyi aku gelak okay.

TERcantik

TERcomel

TERkemas

ada dalam 3 orang yang private blog dorang.
deyy tanggichi, jangan join contest lah kalau nak private kan blog.
haish. tu satu hal. satu hal lagi link tak boleh buka.
sama macam sebelum ni. malas dah aku nak komplen.
tapi aku just nak korang tau yang ada link tak boleh buka.
so, kalau korang rasa blog korang LEBIH cantik, comel, kemas dari blog mereka2 di atas ni. tapi tak tersenarai.
maybe korang ada salah satu daripada masalah kat atas ni.
dont blame me okay.


p/s: siapa yang tak terpilih jangan sedih2 okay!! i ingat nak buat cabutan bertuah lepas contest ni habis. haaa. ada lagi hadiah untuk uolsss. suka tak suka takk??

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

28 comments:

myn :) said...

sy tak tersenarai , hahah , sedihh niee dearr :)

NuR HiDaYaH aka Miss Vieya said...

sye ta tersenarai . . . . . .huhu sedinye

Nαzihαh α said...

OMG tersenarai :O
Thnks kak Farzana :)

farzana ariffin said...

nazihah ; u deserve it ;)

to both of u ; jgn sedih2. there olways be next tyme ;)

♥ baby said...

ary tuh u ade pegi blog i x ? coz i ade private kn dua ary lepas .

farzana ariffin said...

bak link :)

::nypiranha:: said...

kak sebelom ni lupa nak bg link~ http://nypiranha.blogspot.com/2011/01/contest.html

farzana ariffin said...

oryteee ;)

Sara said...

wah bahaya sangat kalo link tak boleh buka. cuba buka yang ni :
http://sararashids.blogspot.com

bukan apa, takut jd salah sorg yg linknya tak dpt dibuke. :(
tak terpilih pun takpelah. haha

~shy shy gurL~ said...

sy x tersenarai...
sob..sob..sedeynyerr,huhu

farzana ariffin said...

shy ; jgn sdeh.. there always be next tyme ;)

sara ; i akan terjah u punya nnt :P

~Sarah Bieber~ said...

sedih nyee tak disenarai :(
*sob sob sob :'(

~Sarah Bieber~ said...

sedih nyee tak disenarai :(
*sob sob sob :'(

farzana ariffin said...

dont be.. contest lain kan ada lg :)

Sara said...

huhu. nanti comment apa yang kurang ye, huhu^^

.:padie_eyla:. said...

cabut cepat2. haha

NuRuL said...

http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/02/contest-blog-paling-comel-cantik-dan.html

takt yang sebelum ini xleh bukak.. =)

nass said...

Salam ziarah...x sangka blog sy dpt blog tercantik...thanks to farzana coz wat contest..keep it up!

farzana ariffin said...

thx korang sbb komwn.
tp ni belum jumpa pemeang lg taw.
17hb bru umu pemenang ;)

yayarashid. said...

ohhemmgeeee. tersenarai, tak sangke. time kaseh farzanaaaa ^___^

Tyraaa said...

dah pergi blog saye ke ?

elyhanna murray said...

sukee sukee :)

tsara minraa said...

macam x de chance je nk mng :(

Hanna Hud said...

ni link saya ;

http://hannaaaaaaaaaa.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

tkt sblum ni tk boleh bukak

Admin said...

blog gua xde ..grrr

tomato said...

wuwu blog ceq tak comel ek ? T__T
:P

kongrets yg tercalon ":)

EmyNana said...

yesss, saya dapattt, hehe :) thanks sis. sory baru prasan. jrang bw cmnilah jadinya ^^

jeera said...

mak aih..! Gile terkejut.
baru adik pasan, rupenye dah tersenarai, walopon x menang. Hehehe, xpe yg pntg tersenarai gak ;DD