Tuesday, February 15, 2011

Blog pilihan hari ke-6!

Sorry lambat update. boleh bantai tido plak semalam. huu
kol 9 ingat nak update pasal ni. TERtido depan laptop plak.
anyway, ni blog pilihan harini! ;D

TERcantik

TERcomel

TERkemas

banyak ni jea tinggal. haha.
17 Febuari pemenang akan diumumkannnn!!
aku pulak yang eksaited lebih nihh.
tak kesah lahh. aku tak sabar nak bagi adiah kat korang. haha
okay, bye.
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

19 comments:

C I K . F Y Z A said...

ramai nyer blog yang cantik,comel dan kemas... cam tak da peluang jew nak menang..hukhuk

CheQ PP JoY said...

sedihnye xtercalon..huhuhu

redzuan said...

wow!! da snggah ke blog dorg ni mmg smart n cun

Burj Al-Arab : Hotel 6 Bintang Yang Menakjubkan !!

farzana ariffin said...

cik fyza & cheq PP ; dont wurry. banyak lagi contest lain korang boleh join. ;D

redzuan ; kannn? haha

Miezah Ghani said...

wah , adik saya tersenarai ! thanks bagi pihak dye :)

farzana ariffin said...

adik u? sapa nama dya? haha. tahniah2 :P

Primadona lofa said...

i bebeh? :DD hahaha . yeye je mempersembahkan diri .

Primadona lofa said...

bebeh , ni link lupa pula nak bagi :) http://officialprimadona.blogspot.com/2011/01/ditagging-oleh-dua-marka-kiut-bobby.html

farzana ariffin said...

lofa darling. nama u dah tersenarai kat entry blog pilihan 2nd :) ada kat side bar kanan ni. hehe

niDa said...

gud luck pada mereka! saya pon excited gak ni even x terpilih..

yaya wuchy said...
This comment has been removed by the author.
farzana ariffin said...

nida ; hahha. u r funny. ;D

yaya ; yesss. gud luck to them ;)

Alwani Raihan said...

Thanks dear I tercalon. tak sangka act hihi terharu kott nak menangis sob sobs.

Tapi pemenang belum tahu lg kan, so wish all yg da tercalon Goodluck :)

aida-myasara said...

seronok tgk yang tercalon heheh..
tahniah :)

anisyud_01 said...

aiseh..
anis len plak..=p
drop last try nasib:
http://anisyud01.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-comel-cantik-dan.html

Budak-N said...

terima kasih farzana for listing my blog. i really appreciate it. wah. pelik jerk tak sabar nk bgi owg hadiah. (=

~BieYhA Bieber~ said...

saye tak pernah di-listkan. hahaha.

aixanne said...

besnya. tapi tak tersenarai :(
takpe lah heh dah mencuba kan :)

aixanne said...

saya rasa mesti link saya tak boleh buka kan? sebab nya saya ada tukar layout ari tu. menyesal nya :(