Friday, February 25, 2011

Blog yang dah di review!

14 blog aku review harini. ada sapa2 lagi yang nak di view tak?
korang yang baca ni jenguk2 lahh blog dorang2 bawah ni gak.
mana tau korang tertarik ke kan ngn blog dorang yang da bomb ni.
boleh follow sekali blog dorang kalau suka.


thx ah korang sebab sudi nak blog di review oleh aku.
selalu blogger2 nak masuk benda2 camni kalau orang2 famous amos yg buat. aku yang tak famous ni pun dorang nak masok gak. haha. korang best.
okay, pada sapa2 yang dimasuk kan dalam senarai macam ni.
*ada ke yang nak masuk lagi?
sila ke entry SINI and baca. thx sebab sudi baca entry yg cam harem nie!
boboiiiiiiiiiiiiii. means, babai lahhhhh.
wa nak tidur dulu. sok nak kena bangun awal plak. hish.

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

10 comments:

nishiyanisha said...

THANKS DEAR! =)

black_mel said...

ada yang dah add dah..xD

Kucing Oren said...

thanx...!! XD

HaKim is MiKaH said...

saya nak join!!!PELIIZZZZ!!

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/02/blog-review-mania-farzana-farzanto.html

Miey Wa said...

wah!!!
thanks dear~

GincoMerahJambu said...

tenkiu..tenkiu

EeLink Oren said...

hehhe . budak sarawak seronok di view anda . :DD

cik najihah said...

thanks sis! :)

Nasuha Salleh said...

seronok2..
kne buat entry dlu ni...

Miss Tatie said...

siapa nak duit bernilai rm250? siapa nak tiket wayang exclusive di Platinum Suite Cathay Cineplex dan lain-lain lagi... siapa nak sila join contest di blog tati sekarang!!! sah sehingga 31 mac...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html