Thursday, February 10, 2011

Blog yang jadi pilihan hari ini!

ada beberapa blog yang aku dah survey.
4 jam kot aku tenong blog2 korang.
sume blink2* huhuhu.
pening den nak pilih kategori tok korang.
ada yang cantik n comel plus kemas pulak tuh.
tuh yang lama tuh nak fikir nak letak korang kat kategori mana.

ada jugak link yang tak boleh buka.
probably blog korang cantik tapi i tak dapat tgok.
so, next time check betul2 okay sebelum tinggalkan link.
pada yang terlampau banyak widget kat blog tuh, bawak2 lahh bertobat k?
susah kot nak load page. lama gila.
i dah lah pakai tenet murah jea. sobs T.T

dan blog2 dibawah ni adalah antara yang terpilih.
tapi! pemenang belum jumpa lagi okay!
blog siapa yang tersenarai?
sila bangga sekarang, anda dibenarkan :)

di mata aku dorang ada dalam kategori ni semua.
tapi tataw lahh mata korang macam mana kan. haha.
segala tomahan dan kutukan tak dibenarkan.
esok aku survey lagi.
Terima Kasih :)


Blog TERcomel

Blog TERcantik

Blog TERkemas


p/s; kalau nak tgok rupa bentuk blog dorang, sila click pada nama peserta.
p/s/s; pada yang tak tersenarai, cuba lagi pada lain contest okay! ;DD TQs.

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

36 comments:

Nadia Mashuri said...

wow.. best nya..

Ila Mhd Noor said...

oke, sy bangga blog sy t'senarai wlupun blum menang. hehehe mekasih awk ^^

farzana ariffin said...

nadia ; mmg best. haha

ila ; u deserve it ;)

SANDRA AZWAN said...

....semua bloggers yang tersenarai mempunyai kekuatan yang tersendiri baik dari segi penyampain cerita, susunan layout, content dan lain2 lagi. Keep it up!;-)

Miss Mucuk ! said...

thniah pda yg tsnrai..xda rzki lg..huhu..

~Queen Of Heart~ said...

Gud luck u all..
xda tsnrai ni..huhu...
Blog sy lum cun g..huuhu

nuramalinaathman said...

bestnya dorang.nma amalina tadak pon..tadak rzki loo

farzana ariffin said...

sandra ; agree!

miss ; haha. tahniah pada mereka.

queen ; haha.mungkin i belum smp ke blog u lg. ni i baru survey 200 blog :)

farzana ariffin said...

amalina ; belum survey u punya lg kot. hehe

nuramalinaathman said...

letak sekali lg.kot2 amalina tersenarai dlm blog yg tak boleh buka http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

Miezah Ghani said...

wah , saye tersenarai . mekaseh !! :)

nuramalinaathman said...

harap2 belum survey lg laa..tapi amalina letak skli lg link tuu..takut tersenarai dlm blog yg ta bole buka..:)

farzana ariffin said...

miezah ; sama2! ;D

amalina ; haha. belum sampai lagi! ;D

yqnq ellyana said...

alhamdulillah..belog yana tersenarai..belog tercomel^^hopefully menang..nak sangat2 menang..wuwuwuwu..tanx kepade owner walaopon pemenang tak tersenarai lagi :D

nuramalinaathman said...

:))

Lisa said...

huhu, blog lisa xtersenarai ;( cedihh cedihhh. hihi. xmengapelah ea. lg pon, xrase pon blog lisa menang, coz byk blog hebat2!

~Queen Of Heart~ said...

woh..ada 6rts g..huhu..arap2 leh tsnrai..

farzana ariffin said...

yana ; u deserve it ;)

lisa ; haha. nest tyme try lg! ;DD

Queen ; amin. hehe

Ryna Tri Asmara said...

awww~ i'm not listed :( but it's okay. cuba lagi contest lain. hehehe~

Amirrah Zawani said...

OMG!!
blog tercantik.. masuk top 5 pun dah kira bersyukur dah.. heheh!!! :)

MANZARINA said...

wuwuwu... dh abis survey ka? T_T blog aku tak tersenarai la nampaknya... sungguh sedih...

EmanCloud said...

wah x pening ke nak pilih? =)

Amiey White said...

tak tersenarai :)
tapi xpe..mereka memang comey :D

CinderLaLa said...

Tahniah buat yg tersenarai.. Xder rezki sy.. Gud luck utk yg lain.. =)

she~kien said...

diriku tiada ..uhuk..uhuk..ehehehhe..bkn rezeki sy..GOOD LUCK erk kpda nama2 yg di atas ;) ngee~~ chaiy0okk2 !!!

::nypiranha:: said...

laa kna tinggalkn link ker?? kak farzana saya dah ikot serta dah dlu tapi x tau lak nak tnggalkn link~ T_T

niDa said...

xde rezki tuk saya tapi gud luck tuk sume yg terpilih tu...

Ct Nhi said...

T.T sedih nyer... Ct nak la... check blog Ct , Ct deserve ke x ? ^^

FaizFizy39 said...

adeh, frust betol

Mommy Pinky said...

ouh, igtkan senarai pemenang, konpius jap tadi..ngeh ngeh..harap tersenarai pasni, nk hadiah ^^

tsara minraa said...

x trsenarai :(

che-a/atiah said...

blog saya tersenarai.

Lyssa Dollixious said...

hiiii . Lyssa tersenarai blog TERCOMEL lah ! ahaaa! :)
Bangga! BanggA! huhuhu ^_^

Thnxx Farzana :) heeXD

Ateynmohd said...

wahhhh ! tersenarai dalam blog tercantik lah..bangge2 :) thnx tuan blog yang cumel :)

C I K . F Y Z A said...

alhamdulillah..
time kaceh daun keladi cik farzana :)

acul said...

wah tersenari jugak. thx u... kang sy blanje teh ais k :p