Thursday, February 10, 2011

Contest Has Ended!!


Dengan ini saya Farzana Ariffin telah menamatkan contest Blog paling Cantik, Comel dan Kemas. *betul ke BM aku ni? bedal lahh =.=
dah 10.2.2011 kan harini?
okay, pemenang akan di umumkan 7hari selepas contest ini ditutup.
that means, pada 17.2.2011 pemenang akan diumumkan.

sorry kalau ambil masa terlalu lama nak umumkan pemenang.
sebab aku kena survey hampir 800 blog.
so, aku rasa dalam masa seminggu sempat kot kalau nak judge semua blog tuh.

anyway, Good Luck pada yang join!!!
baik laki or perempuan.
tua atau muda.
kanak2 atau dewasa.
atok atau nenek.
mokcik atau pokcik.
yang couple or yang single.
Sekian :)

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

30 comments:

Along Usop said...

gudlak to me!!... :D

heheheh

sicomot-comel said...

mak aih..
800???

mmg alamat nk menang sangatlah tipiss..
waaaa

farzana ariffin said...

along ; yess. gud luck to u!! haha

sicomot ; haha. tuah ayam nmpk kaki, tuah manusia siapa yg tahu. *berpantun pulak aku malam2 nie. =.=

.:padie_eyla:. said...

gudlak semua.! eheh.

Miss Mucuk ! said...

wow...rmai 2..hehe..apa2pn slmt m'judge..ngee~hope da rzki mng..

farzana ariffin said...

padie ; yess. gud luck. haha

miss ; thx. n gud luck to u too ;)

Mia.lurve said...

gud luck gud luck kepada sume peserta..huhu

farzana ariffin said...

yeahh. gud luck untuk mereka. haha

niDa said...

good luck tuk sume yang join termasuk saya.. 800 banyak tu.. guna random je la ... hehe..

Sari Yusa Ibrahim said...

& pemenangnya adalah farzana farzanto... hehehe

Kegembiraan yang Ikhlas said...

haaaaaaaaa????????????
800?????????????

huhuhhu...sedihnye...
cm xde harapan nk menang je...:(

kina said...

oh kene tunggu lagilah seminggu . excited nihh :D

abbymira said...

800 ek?sungguh ramai..ade harapan ke nak menang ni..huhu..

qyqa said...

ramai bnor... ni akak kenalah up bagi hadiah banyak ckit..hehehe

NuRuL said...

wah! ramainya.. 800 blog? gudluck 2 u.. hope xletih mmbelek blog2 kami.. =)

farzana ariffin said...

sari ; tuan rumah tak boleh join. haha

qyqa ; tak boleh. nnt lari bajet. haha

to all ; thx fer d komen yeah? ;)

farzana ariffin said...

nurul ; thx. tak kot. seminggu masa yang agak lama ;)

Azim Nor'aini said...

waa..ramainye contestant..
tipis nampaknye peluang nak menang nie.. (T_T)..
but yet excited nak tau belog sape yang terbaek tuh...ngeee~

Cik Aish said...

haks haks..800!! berpinau mata. apa pun all the best sume! termasuk me.haha

aida-myasara said...

kalah menang adat la
sambil tu leh berkenalan antara blog lain huhuh

myn :) said...

wow , tahniah laaa ehh , sy mungkin lerr tak dpt , HAHA

nuramalinaathman said...

800?ramainya..peluang amaina nak menang mmg tipis loo..

farzana ariffin said...

haha. korang jgn cepat mengalah. nnt kita tgok sapa yg kenaa! ;DD

Ayen said...

800? bnyak nye..umm..gud luck to me :)

elyhanna murray said...

selamat bersabar time na judge blog blog peserta. hehe :)

waah ! nape 17 ? buat la 16 . 16 birthday hanna :) hehe .

hope hanna ada la tempat walaupun bukan num 1 . :D

Lisa said...

ramainyaaaa! huhu. menang kalah adat pertandingan ;p

~Queen Of Heart~ said...

Gud Luck to me..wlupn pluang nak menang amat tipis..huhu..

Fara Farhana ♥™ said...

i joined!tapi macam tau tade harapan pulak =.="

btw, ta sabar nak tau the winner! :)

Hidayati said...

Tak kisah le... yang penting para juri dapat berfikir dengan tenang dan dapat memilih pemenang dengan saksama. Selamat membuat keputusan.

Misz Yuyu said...

wuuuu rmainye..gudluck pada pemenang nanti (dh taw xde can tskkkk)