Wednesday, February 9, 2011

CoolBlog Best!

siapa pernah rasa air nihh??
aku pon baru 1st tyme BELI semalam.
saya ulang lagi sekali "baru 1st time BELI semalam".
hahaha. rasa dah banyak kali. beli jea baru semalam.
selalu rasa member punya. huahuahua.
aku jenis malas nak beratur and menunggu.
time lunch jea mesti ramai yang beratur nak beli air ni. huhu
tapi semalam aku tabahkan jugak jiwa raga aku nak beratur.

bukan apa. kedai air coolblog nie betol2 depan KFC
*sebenarnya aku nak cerita yang aku makan KFC semalam. haha.
time lunch kat KFC asyik terpandang jea kedai air nihh.
huhu. buat aku mengidam jea. apalagi.
lepas makan terus aku berator nak beli air tuh.
aku beli CoolBlog Chocolate. aku suka Biji2 yang ada dalam tuh.
tuh yang buat sedap aku rasa kot. sebab kalau takda natang tuh.
air tuh sama jea rasa ngan ice blanded biasa.
cuma rasa dia pekat sikit dari ice blanded biasa.

Sila dapatkan minuman yang best lagi sedap ni di mall2 bedekatan anda.
Terima Kasih
*iklan tanpa bayaran


p/s: korang tak main lahh air coolblog2 nih kan. selalu update pasal korang minum air kat Starbucks jea. aku yang tak berkemampuan nih, terpaksa lahh layan coolblog jea. huhuhu.
*Siapa yang simpati, sila belanja saya minum di starbucks berdekatan. Terima Kasih.
*Hubungi saya di 012-3456789 atau email di akumain-mainjea@yahoo.com. Sekian.

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

36 comments:

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

macam best je!

farzana ariffin said...

try lahh! sedap! serious tak tipu!

aish-nachos said...

yeap!penah rase..sedap kan?btw,beli kt mane?dulu mase skola kat muar slalu gak la beli.

c-serak said...

adik aku suka minum bende ni..huhu~

farzana ariffin said...

aish ; ni I beli kat Giant sec.13 jea. hehe

C-serak ; adik aku pon. haha

wannurfazrini said...

mmg sedap. ahh lama x pi pekena .

Sari Yusa Ibrahim said...

akak lagilah tak pnah beli, sedap sgt ker? Silalah belanja saya ya...

farzana ariffin said...

wan ; kan kan kan.

sari ; bole jea kak. bnd ni mura jea. tak mhl mcm air kat starbucks. haha

YannaLuRVe said...

mcm sedap jek... aku salu gak bli yg ais blended ni... bli air plum blended... pergghhh sdap... xcaya cb la... hehe.. starbucks ek.. da muak.. dlu keje dkt starbucks.. heh..~~

farzana ariffin said...

yanna ; i tak muak lg. boleh lah belanja kan? huahuahua

Anis Azlan Shah said...

coolblog mang power lah ! suke jugak haha !

farzana ariffin said...

kan kan kan. haha

niDa said...

mana ade minum kat starbucks.. setabak jer.. ahahaha...

dah rasa dah rasa.. layan la die nye biji-biji lembut tu.. nyaaamm...

fasha said...

hahah..dulu2 masa diploma..slalu beli coolblog...cedap2..
hari2 maen tukar perisa..windu r nak minom ni lagi..hehe

Qaseh tia said...

oo tia sllu minum bubble tea. pon dalam 2 ade bubble kenyal2 gak..sedap sgt kan..huhuhu

farzana ariffin said...

haha. korang pon layan? bagus bagus. kita geng. ;D

HaKim is MiKaH said...

saya si sangap coolBlog..:D

Faveret,Vanila Oreo

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/01/yasaya-sangap-dengan-coolblog-hakimapa.html

aida-myasara said...

owh kalau kat luar nama air tu bubble tea..

Qema said...

sedap2! smbil minum dpt kunyah2. huhu

GrEEn-VeinEd wHitE said...

try coolblog oreo..best oowhhh..minum smbil2 gigit oreo gtu asenyer..

cik najihah said...

sangat sedap..hii

Mata Pena Fadz said...

yeah....da dew geng da ni....sy pown slalu minum koolblog...mmg sedap...even x sehot starbucks....tp masyuk la kn..siap ngan pearl yang bijik2 tuh...huargh.....slalu sy beli perisa choclate, oreoblog,mocca ngan ABC... :)

farzana ariffin said...

tak sangka ramai pulak pengemar coolblog. ingat tak dapat sambutan td entry ni. haha. korang rock sebab suka coolblog macam saya jugak!! ;D

.:padie_eyla:. said...

coolblog best! slalu minum choc shake! haha toping dabelllll woohhh. =p

Lolly Gurl said...

harge dy ?? haha

farzana ariffin said...

padie ; tu super best tuh. haha

lolly ; murah jea. yg jenis paling mahal pon tak smp RM5 kot rasanya. kalau tak silap lahh. huhuhu

n'ieda_faieda said...

memang best pon coolblog nih!
pearl die tu yg sdappp...haha

farzana ariffin said...

tahu takpaaa. buat kita nak lagi! haha

adibah said...

mmg sedap air ni..tp sy xpenah letak bijik2 tu sbb kwn kate xsedap..huhu

farzana ariffin said...

huish. mana bole jadi tak sedap. bukti? pada komentar2 kat atas nie. hihi

Nini Mohd said...

memang best lah. coffee blog pun best gak. ;)

farzana ariffin said...

dont talk. coffee is my favo! ;DD

hanisa sabrina said...

suka gila air ni! nyummy .

hee,nak starbucks ?5 tahun lagi sy belanja .hehe

Cik Zatie !xora said...

da try daa.. ske yg mangga ade topping dea...SEDAP!!!

!!- a.y.u -!! said...

coolblog best!!! saya suka!!!

ayin~weeweet said...

memang sedap.adeh..kecur