Tuesday, February 15, 2011

high school sweet memories ♥

tadi masa aku tengah kemas2 buku kat dalam almari bilik. aku terjumpa buku tinta sekolah. alahh, yearbook lahh. huii. comey2 semua. kurus2 jea. sekarang? dont ask. =.= tapi takda colour lahh. itam putih jea semua. huhu. kedukut colour. ingat nak scan bagi korang tengok. tp kalau scan bukan nampak apa pun kan. itam putih jea semua. nanti korang konfius. mana satu hidung mana satu mulut aku. karang korang kata. "apahal lain macam jea bentuk muka ko ni Farzana?". and i said, "Hey~ that was my nose! aku tahu lah hidung aku besar. huu" =.=" mana tau kann?? tapi aku ada lah seketul gambar sekolah aku kat fb. aku upload sat eh? baru meriah sikit entry ada gambar.

nampak tak aku? aku siap dah bulat kan warna merah kat area muka aku lagi. kalau korang tak nmpk gak, tak tau lahh aku nak kata apa. and can u see cekgu lelaki yang ensem dok kat tengah2 tuh? haaa. masa mula2 dia masok sekolah tu dulu. semua pakat nak ngorat cekgu tuh. haha. bila cekgu tuh lalu jea member2 aku semua bajet2 nak betul kan tudung lah semua. bila aku dapat tau cekgu tuh cekgu Unit Uni aku. seronok gila weyy! semangat nak pegi latihan kawad. tapi tu mula2 jea lahh. lama2 tak heran dah. haha. bosan tengok muka yang sama hari2.

Sejak tuh kitorang attact budak2 laki bawah umur plak. haha. means budak2 yang baru masuk sesi pagi. semua muka fresh lagi. tak pernah nampak. so, tak bosan lahh. ramai kot budak2 baru yang hensem2. yang hensem semua kitorang tibai buat jadi adik angkat lah semua. tinggal yang tak hensem jea tok orang lain buat jadi adik angkat.

siap mintak nom fone. gila tak malu ah kan dulu. kawan aku siap tulis surat taruk bawah meja budak tuh. perhhh. gila romentik. aku tak men surat2. budak laki kelas sebelah aku jea sibuk anta surat kat aku. aku tak balas pon. haha. Syamimi kot nama budak laki tuh. ke shahmi? aku lupa lahh. dia tu bajet nak muka awek ala2 cina jea. tak dapat aku, kirim surat kat girl lain plak. fikir ko HOT lah? haktuihh.

tapi aku dulu tak main lahh couple ngn budak2 1 sekolah. masa form 2 ngn form 3 jea couple ngn budak 1 sekolah. mana aku layan budak laki 1 sekolah dulu. reject semua. haha. berkepit jea tyme skola 24/7 bukan jenis aku lahh. tak suka. rimas kot. lagi pun cinta monyet jea dulu kan? mana lah aku nak serious sangat. dah besar ni baru lahh nak belajar serious. hee

aku rindu gila zaman skola aku. korang tak rindu ke? dulu ary2 boleh jumpa member2 aku. sekarang masing2 lain2 kolej. so, agak jarang ah jumpa. huhu. okay lahh. tu jea kot aku nak cerita. nanti aku cerita panjang2 bukan korang nak baca pon. huhu. nanti ada apa2 cerita lagi. aku update okay? byebye ;)


p/s; aku lupa yang aku ada couple ngn budak 1 sekolah masa form 5. tu pon tyme SPM. aku couple ngn budak cina skolah aku. huahuahua. hensem kot cina tuh. tapi otak terlampau BIRU. reject. aku couple seminggu jea. haha. ok, bye.

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

9 comments:

HaVoCaHoLiC!! said...

yeah.. high scl itz all about kin kong luv rite??haha

farzana ariffin said...

hahha. yeahhhhhhh. ;DD

.:padie_eyla:. said...

hahah. hot stuff ohh. =p

███ SAYA ███ said...

suka.

farzana ariffin said...

padie ; no.. member2 i yg hot. haha

saya ; suka apa?

ydaa (+) said...

cekgu jasimin ? kamu ker farzana ? kakak alep ipin ? huu . saya pun sekolah 19 jugak lah ! ;)

farzana ariffin said...

yessss. haha. kenal??

ydaa (+) said...

kenal ;) u'r totally change . makin gojes yaww ;)

OYIN said...

ouch sis. nama saya antara yg terpilih . dapat gok merasa. aha
thanx :)