Sunday, February 20, 2011

Kenapa PEREMPUAN curang?

tengah tangan aku menggatal meng-click sana dan sini. *click click ckick. tiba2 TERclick sini. walaweyyy. siap ada page. siapa buat page ni? owner dia mesti seorang JEJAKA yang da kena dump banyak kali kan. kes lepas geram ah ni. haha


anyway, kenapa perempuan curang? dulu aku pernah buat entry pasal "Kenapa Lelaki Curang" kan?? haaaa. la ni perempuan pulak kena okay. walao pun aku perempuan. diskriminasi tidak dibenarkan di Blog ini okay.
kita SAMA :)

okay, gambar ni sangat membantu. takpayah aku explain lebih2. so, moral of the story. JANGAN CARI AWEK CANTIK2. haha. okay2. i was joking. tu hak individu.

perempuan is mahluk yang sukar untuk difahami oleh kaum lelaki TETAPI amat mudah untuk dicintai. see? we are lovable okay.

adakah sebab:

  • sebab jumpa lelaki yg lagi hensem dari BF dia?
  • sebab tak cukup sorang?
  • saje nak pasang sparepart kot2 BF yang ni buat hal. ada lagu satu?
  • rasa diri cantik-gila-babik dan patut ada lebih dari seorang BF?
  • cuba dulu semua lelaki and tgk mana yang sesuai?
  • tak cukup dgn apa yang BF dia bagi? and nak lebih?
  • dikongkong dengan BF?
  • nak balas dendam dengan BF dia. sebab BF dia pernah curang?


okay.. yang ni contoh jea. korang yang tentukan betul or tak . bagi aku, kita kena suka sama suka. kalau perasaan tu hanya salah seorang jea yang rasa. tak menjadi. sebab tu lah kita curang. perasaan sayang tu dah takda or salah seorang terpaksa couple or apa2 ke kan. kita tak boleh nak paksa2 orang suka kita. tapi kita boleh CUBA buat orang tu sayang kita dengan sendiri nya tanpa ada paksaan. and it takes time guys. bukan main redah jea nak suka kan orang. lelaki pon selalu gopoh. kenal baru 2 minggu dah nak couple. cehh.


\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

24 comments:

nelly said...

Kalau perempuan curang , habis sakan dikenakan . .

Fara Farhana ♥™ said...

kalau perempuan jahat, sibuk nak exposed kat public.
tapi macam man pulak kalau lelaki yang curang, jahat, casanova?
diskriminasi kan?

farzana ariffin said...

nelly and fara ; haha. memang. jom emo beramai-ramai.

strawberrycincau said...

kes perempuan curang sangt jarang lau nk dibndingkn ngan lelaki...1 nisbah 7..boleh?? ngee~~

farzana ariffin said...

boleh3! haha

miss shark said...

tak pe..kalau pompuan skali skala curang :) (tapi i x prnah cos x cple)

CIK CIRA said...

zaman kan da moden..hehe

farzana ariffin said...

gud miss shark. dah couple nnt pon jgn curang pulak. kalo bf u curang, then u nak balas dendam takpa. hahaha

farzana ariffin said...

agreed cik cira! haha

███ SAYA ███ said...

lelaki slalu gopoh??
ehem!! agak ckit ea..
hahaha..

farzana ariffin said...

haha. saya, u lelaki ke? lol ;DD

Hidaya Sarbini said...

saya pun nak join emo..hehe

farzana ariffin said...

haha. jom sama2 kita BERemo. lol ;D

███ SAYA ███ said...

bkn pe..
xnk diskriminasi je..
laki pompan same je kn..
xgitu cik farzana?
hehehe...

farzana ariffin said...

eh2? ada kantoi disitu. haha

wAnIEy HuNNy said...

walawey~ ade page tuhh~huuu..
tak penah curang lagi stakat nie,maslahnye,ex saye yg curang~
heee... =(

farzana ariffin said...

haaa. apa kata waniey pulak yg buat page. amacam? haha

Miss Secreto De Amor said...

Dunia dah nka tebalik . . .pompuan da hilang harga diri ,,tu yg jd cmni . .!

miss atie said...

llaki ngn pompoan skunk , sme je . tiade beza . ade baik dan ade buruk . cume kite mnusia , kene lah pndi menilai .
^.^

HaVoCaHoLiC!! said...

haihh.. jgn sala kan gugurl or boboy...
skunk ni sume same jee..
gurl pon game org..
boy pulak ramai scndal..
sebena nye.. pucuk pangkal hati n atitude....
do u belive in karma??
what goes around, come around?
haa..mcm tu lah cople.. :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hohho..sama jer sekarang..dua2 suka curang!!~~

jom join my 1ST GIVEAWAY lak..!!

http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/02/sticky-mode-1st-giveaway-fantasy-pinky.html

nazrul ashraff said...

haha..dorg sengal..cple main2..

Jard The Great said...

hahaha.. jawapan senang.. curang sbb takda jodoh dgn org first.

███ SAYA ███ said...

cik farzana..
sy bukan laki mahupun prempuan ok..
sbb sy ni alien..
hehehe...