Saturday, February 26, 2011

Masa Aku kat LONDON.

.
cuba korang teka aku kat mana masa nie? masa ni aku kat LONDON.
tu yang masa cakap tu mulot aku keluar asap.
sejuk kot. time ni aku tengah cakap lah ni.
HAHA

note;
IM NOT A SMOKER

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

15 comments:

♥ Nur Maizatul AQma♥ said...

wah ! betoi ke ? :/
mcm bru isap rokok je . huhu ..
kidding ~ ;)

nurul ain said...

wuiihh !! terperanjat habis wokk mase mule2 tengok gamba tuh.
igtkan asap rokok rpenye2 bukan...pheww..mesti sejuk sangat kan?

farzana ariffin said...

nur ; im just joking. jangan u percaya plak yg time ni i kat london. hahaha

nurul ; hahahha. im just joking

CikNiza said...

bukan kat london ke??
tapi kalo sejuk leh lak just pkai cam tu jek..huhu

nazrul ashraff said...

kih kih kih..ada jugak yg percaya..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/bloglist-most-superb-vampire.html

bloglist selama 1 tahun..jenguk ...

Si SyiSyi said...

hahaha..ingt asap rokok tadi..edit ke?

MattSaveTheKing said...

ada yewe kat londan bole kuar asap cumil2 mcm to.
tipuuu.haha

Sora Rasyido said...

hadui...pelik gk tgk asap tu...sbb ni mmg mcm asap rokok...klu asap sbb sejuk tu bkn nmenye asap...tu nmenye wap...dan wap bkn rupe cmni..

farzana ariffin said...

sora. im just joking. takan lahh asap kat london macam ni?? im not a smoker. but it is asap rokok. i just isap tok ambil gambar. I BUKAN PEROKOK OKAY.

cim0t_c0mot said...

merokok xjahat tapi pndgn org akan tgk kita jahat...kan asap rokok tu membahayakan kesihatan so dats means mmg xdigallakan pompuan hisap okok..
n rs mcm ganas je..hehehehe..jgn mara aa...

kamarukom said...

kekekeke~~~ hot smpai berasap2 tu cik kak hahak

Fairuz Fazilah said...

nak gi london gaks!! hehe ..

pilotHans said...

cooL.....leh wat bulat2..huhu ^_^

p/s Non Smoker too ^_^

areripe said...

hah.hah isap rokok. bagitau mak...
haha!

Anonymous said...

cool ;)