Thursday, February 24, 2011

Nuffnang buat hal lagi!

yesss. lagi2 nuffnang yang buat hal.
ko fikir dia advertise blog ko sorang jea ke wey zanot oii.
beriban dia kena handle. so, ko selami lahh sikit jiwa kalbu si nuffnang ni.
jangan terus2 salah kan nuffnang jea.
huhuhu. aku bukan apa, dah 3 hari kot Analytics tak boleh bukak. huu
macam mana aku nak tengok UV aku??
korang cmtu gak ke? ada tak yang sampai 3 ary tak boleh bukak cm aku?
korang ada cara lain tak macam mana nak tengok UV?
please anyone? tulunnnnn ;((
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

3 comments:

dilazfamily said...

jom join HEARTBEAT.
Sama macam NUFFNANG.
Nie link http://heartbeat.my/?rid=6189

►AdamXis◄ said...

Assalam...ok sama disini...dh beberape hari gak x leh access...tggu jerlaa...kot2 die nk bg BE sampai 100kempen....bhahaha

farzana ariffin said...

dilaz ; bole ke? tkot t tak jd ahli glitteri dahh. huhu

adam ; really? in that case, i sanggup tunggu. hahahhahaa