Thursday, February 3, 2011

OMG! Ben Ashaari Add Aku di FB!


mula2 aku terima friend request dari manusia bernama "Ben Ashaari"
macam tak percaya jea si abg Ben ni nak add aku.
aku fikir 10 kali okay sebelum approve. haha
last2 aku approve jugak. eheh :P *gatal kan?
lepas approve, aku post kat wall dia. and dia balas!!

dia balas macamni.
haha. dia sangat sweet okay.
very down to earth.
sebab aku ingat dia takan balas komen aku. hehe

apa? korang nak kata aku batak??
biaq piiiiiii. aku tengah dalam Happy mood nihh.
aku tengah ada atas awan sekarang ni okay. haha
malam ni mimpi abg Ben lahh. hikhikhik :P

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

21 comments:

.:padie_eyla:. said...

huehhh.! fanazzzzzzz.! hak3

farzana ariffin said...

haha. kann. i asa atas awan sekarang ni. jom join sekali. lol ;DD

jeera said...

wah bestlah.
jeera lak add die, bkn die add jeera ;DD

farzana ariffin said...

paling kurang jeera tetap bole komen2 ngn dye kan? haa. lgpon dye tak sombong ;)

Hana-wonnie said...

x heran sgt kot kalo Ben Ashaari add farzana coz blog farzana popular..huhuhu :)

farzana ariffin said...

popular?? haha. no lah sayang.
follower baru ciput. follower ben da 8000++ okay. hehe

Syazatul azeea said...

tue sbb..
profile pic kau ade aku tue..
haha...*poyo jup*

NadiRah said...

ahaha..semua teruja bile abg ben kan3??
nad pon..hihi

Faliaa said...

ellO~saya pun telah di add oleh abg ben pagi ni..huhu,emm...nak tye skit,sebenarnye,knape excited sgt bila abg ben tu add? i'm juz a newcomer,xtau sgt,sila beri tunjuk ajar, arigatOO na:)

Cik Tqah said...

peewit..besh la..hihi

hamizah nazarudin said...

saya juga d(^___^)b

tapi tulis 'terima kasih' je.

haha~

farzana ariffin said...

Syaza ; ko tayah nak badget2 kat cini. haha

nadirah ; tahu takpa :PP

Falia ; FYI his one of da fmous blogger. tq :)

cik tikah ; peewqit ka u balik. haha

hamizah ; rasa terujakan?? haha

Cik Eliza said...

terbaik ! ahaha!

farzana ariffin said...

ben ashaari mmg terbaikkk. haha.

niDa said...

wah! untung der..... saya tade lagik.. mayb saya yg kene add die.. heh!

kamikazecrewz said...

wah.... besh2.... blogger fofular add far....

Awangku Johan said...

salam ziarah n salam perkenalan.. saya follow blog awak...
mai singgah blog saya n follow sekali ek.. tqvm

Hidaya Sarbini said...

i'm new blogger, abg ben ashaari tue sape? dr komen atas tu kata fames blogger..sbb sblm involve in blogger sy just follow fatin liyana and the other khairul jer nanti nak g terjah la.. ape link blog abg ben? =)

Wahidah said...

wah tips2 yg sungguh berguna...tenkiu for sharing k..:)

Ayeem Jemain said...

pewitt hot setap! ;D

farzana ariffin said...

haha. diam lah ayeem!!