Thursday, February 17, 2011

Pengumuman untuk kesemua peserta contest!

i have assgment to do. huhuhu. and esok kena hantar. ;'(
so, i tak boleh nak umumkan pemenang harini..
bole tak kalau i umumkan pemenang esok?? pleaseeeeeeeeeeeeee*buat mata kucing kesian dalam cerita shrek.
im sorry guysssssssss. i janji umumkan esok okay??
korang dah tak sabar nak tahu, i buat mcmni pulak.
ni pun i buat quick update sebab nak siapkn assgment.
huhu.sorry again..
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

~Queen Of Heart~ said...

hehhe..ok jew..
xda dlm senarai jua..heheh

Ila Mhd Noor said...

hehe boleh boleh. wat assignment btol2 yea ^^

farzana ariffin said...

haha. thx korangg!!!! ;DD

Bell ^^ said...

Boleh aje :) take care sis :D

C I K . F Y Z A said...

chill ajew...
apa pun,study lagi penting ok?

███ SAYA ███ said...

wahahahahahaa.....

CiK GorGeouS ! said...

study is priority ! chiLL Lah~

Darling said...

sokay farzana.. :) same la kita.. musim asemen n test skunk ni.. gudluck!

farzana ariffin said...

aiseymannnn. korang memang terbaik ahhh. haha. thx sumaaa :)

Ateynmohd said...

its oke lah..skrg kan mmg musim kuiz & test :) take ur time oke dear ?

♥hamirahalim♥ said...

http://vainitymira.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

pertimbangkan .wuu wuu
~.~

btw ,
do well in ur asgment :)

DoRaEmoN LuRvE said...

owh.. ok2.. wat molek assgment tuh... :D

Syiqa Wana said...

xpe buat je.asalkan belajar :)

Lyssa Dollixious said...

wahh . hari ni , masa yang ditunggu2 . :) ta sabar le sygg :*

Victoria Lolly said...

haha , oke kak ^^

Shiema said...

:)