Sunday, February 27, 2011

PEREMPUAN merokok.

korang ada baca entry aku yang ni tak? "Masa Aku kat London" kalau belum baca dulu.

so, how? do u really believe that i took that pic in LONDON? cammon.. i was just joking.. takan i kena tulis "i melawak" baru korang nak tau yang i tengah melawak? can u see the word "HAHA" that i wrote on that entry?? means i main2 lahh. semua nak hentam i pasal entry tu. aiseh man. i buat salah besar ke? kenapa? tak boleh buat entry mengarut/melawak lagi dahh??

and the 2nd thing, pasal asap tuh. yessss. tu memang asap rokok. member i punya. i isap sepam sebab nak tangkap gambar with the asap keluar dari mulot. salah ke? i just think that gambar asap keluar dari mulot nampak cantik and i just wanna try. thats all. is it a big deal?? i tak cakap pon kat entry tu yang tu BUKAN asap rokok kan? i just mention yang "im not a smoker". so, i tak tipu korang kayy. dont blame me.

*the prove

well, even im not a smoker, but i dont think that salah perempuan nak merokok. perempuan pon manusia. ada hak nak merokok macam lelaki. nenek moyang kat kampung pun merokok weyy. takan dorang jahat jugakk?? dont judge people so easily lahhh.


note ; ini bukan entry tak puas hati or nak bergaduh dengan sesiapa. i just update this entry sebab nak jawab macam2 soalan yang korang tanya dekat komen entry tuh. so, this is the answer. thx for reading...........
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

Lyssa Dollixious said...

zana ; tk pe tk pe . i percaya , u tak merokok pun . :)

farzana ariffin said...

thx lyssa..

yaya_flanella said...

baguslah. ;)

Sora Rasyido said...

rokok x mnandakan seseorang tu jahat,nakal,hati kering(yg ni btol kot?),selekeh,setan,gila atau sengkek. Tapi,ia berkaitan kesihatan. Dan jgn lak kte ada org tua isap da lme ta mati2 lagi dan ade org mude x isap pon mati...penah tgk org pkai smart giler cam org berpelajaran tp dtg kedai beli rokok.

Eqa Yazid said...

si comel farzana ni takkan lah smoker. bibir pink kot :P hihihihihi.

sicKo^ said...

tapi aku sokong statement tak salah pun klau pompuan merokok.. Klau lelaki boleh, perempuan pun boleh klau dioirang nak.. takleh nak diskriminasi,,

Oppa Kudin Nz said...

ala,xsalah pon lah..

Jebat said...

nothing weirdo . normal la tu .

bact said...

tipikal melayu!!

Syazatul azeea said...

haha..okie..
print screen lg.. :D

eyoi said...

lips akq pink tak mungkin lah akq smoke kan :D yeah hak individu ah nak smoke or tak baek laki mahu pun prmpn :D chill je kak , hee

nelly said...

Benci perempuan merokok sebab perempuan merokok boleh ada banyak effect ..

kamarukom said...

yeahhh~~hey~ kat cni pmpuan hisap rokok tu biase..sy buat part time dgn awek2 n makcik2 pun ktorg hisap rokok same2..
n diorg sgtla baik n cool...+ cute kekeke...mslhnye, org kat mlysia trus chop org yg hisap rokok ni teruk jahat rempit penjenayah dan muke bersepah...yg penting, smoking tu kene ade manner n bertempat..dr segi kesihatan mmg la xbgus, but once u try ssh wo nk berenti huhuk..so jgnla pndg jahat kat org merokok..rmai je yg baik...
apepun....u xmerokok bgusla :) dr sudut fotografi gmbr tu cool ;)

EZAN IDMA said...

tp u cute :)

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

meh la jenguk belog ai..nice to now u!(^_^)

p/s:caya u xmerokok..tp gambar tu gempak mcm betul..

Syaza Marina said...

well, i'm a smoker.
law ada orang tegur pun, i jawab je la : "ada aku guna duit kau ke beli rokok nie?"

kalau u guys smoker pon, buat tak endah je la dengan orang yg memandang. chill la broo ;)