Monday, February 21, 2011

Walaweyy, Blog dah ada Muka siot!

aku jumpa natang pink yang comey ni kat blog2 yang aku follow.
awat banyak sangat benda ni kat dashboard aku? best sangat ke natang ni?
boleh buat duit tak? *tak abes2 fikir pasal duit.
heyy, aku suka duit. korang tak suka korang punya pasal.
rupa nya Komuniti lahh weyy. gila comeyy komuniti ni.
jajap. aku print screen kejap bagi korang tgok betapa comey nye natang ni.

haih. penat wooo aku nak print screen benda ni. macam p marathon.
lekit2 dah badan ni. kena mandi balik ah camni. aku dah ah baru pas mandi.
liplap2 dye punya huruf2 WELCOME tu. kalau lambat tekan print screen mesti ada jea huruf yang aku tertinggal. tengok huruf WELCOME tu, penuh kan? tu atas usaha gigih aku meredah segala rintangan yang mendatang print screen kan natang comey ni untuk korang. korang patut rasa terharu sekarang.

apa? nak join jugak masuk dalam Komuniti Natang Comey ni? boleh boleh boleh. tekan banner MUKABLOG atau lebih dikenali sebagai FACEBLOG kat atas tuh. macam best plak nama "Komuniti Natang Comey" ni. haha. aku nak buat komuniti jugak ah cmni. lol

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

7 comments:

.:padie_eyla:. said...

comey2.! dah join jugak. haha!

farzana ariffin said...

haha. jom join reramai! ;DD

❀Hanim_RosLan❀ said...

cemane nk print screen tu ek??

farzana ariffin said...

tekan button print screen kat keyboard. and paste it kat paint :)

niDa said...

fuyooo... nice~

Cahaya temashyur (-_-) said...

macam mna nk join...? ap urlnya?

❀Hanim_RosLan❀ said...

wawawa... i reti da...thnx so much..