Sunday, March 20, 2011

Can this picture get a "WTF"?

apa yang korang fikir bila korang nampak gambar ni mula2 td?
aku time jumpa pic ni mula2 td aku cakap "WTF".
haha. why? biar aku rumus kan.
  • dah lah pregnant pastu pakai bikini tengah2 cuaca salji tu. WTF? kulit apa kau ni?
  • tak cukup dengan baju tak berapa nak ada kain tu, dia simbah air kat badan dia. dah lah sejuk time tu. WTF? motif??
  • yang orang tua 2orang tu pulak act macam takda apa yang berlaku. WTF?
so, kita semua sekarang ni ada dalam WTF moment. LOL


sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

26 comments:

EmanTheHalia said...

leh bukak segment wtf moment! =)

IftiMonstaa said...

haha WTF betoi! tp katang ah pmpuan tu hebat!

farzana ariffin said...

eman ; haha. sila2!

ifti ; mmg! hahhahaha

███ SAYA ███ said...

eh buncet nye die..
hahaha...

farzana ariffin said...

haha. dia mengandunglahh.

███ SAYA ███ said...

bkn dlm gmba ni..
tp tuan blog ni..
wakakaka...
kiddin..

kaizen said...

erk!?

farzana ariffin said...

saya ; i mmg buncet. hahahhaha

kaizen ; kenapa?

kaizen said...

terkujat!!

yaya wuchy said...

tgh mengamalkan pantang larang le tu, HAHA *JKJK*

farzana ariffin said...

kaizen ; haha

yaya ; lol :DD

Halusinasi said...

erkkk...tahan beku la perempuan tu...dhla pregnant...mgkin mengidam nak mandi masa winter kot...hehehe

farzana ariffin said...

bhahaha. MAYBE! lol

manueng said...

dua org mamat tu x kuasa nak layan kot...huhu

farzana ariffin said...

haha. yea lah kot.

EZAN IDMA said...

wtf. lol haha

AYIE said...

x dapat nak dihadam dek akal gamba nih. haha!

Naddia said...

mgkin sebab pembawakan budak dalam perot itu...baby boy tuh...

ツlala chanღ said...

hahaha mmg `WTF` btol la

Red said...

nak juin lah WTFish

APi said...

die tak mandi seminggu kot..
baru tu jumpe air..
kehkehkeh

♥sophie♥ said...

hahaha,, dye dah mereng kot sys,, sampai wayar short,,hahhaa

nadirahnad said...

haha ! awesome

aliza said...

haha..gila ar.

KAMIHIDUP said...

ni styke namanya, haaa.

annedany said...

Untuk kulit berminyak, boleh cuba bedak muntah belut asli..insyaAllah, berkesa