Sunday, March 6, 2011

Im one of the "aku, dia & vintage photo TOP 100"

yeay yeay yeay yeay yeayyyyyyy. *sambil goyang2 pinggul. rilek2. aku tak taip habis lagi ni korang dah seronok dulu. *yea ke korang seronok? btw, masa aku mula2 aku dapat tau benda ni dari jejaka kacak, aku happy jugak ah kan. yea lahh. baru top 100, so konfem2 ah harapan nak menang tu sangat tipis.
*si jejaka kacak berwarna orange

pastuh aku g la check entry tentang contest tuh.. berdebar-debar jugak lahh kan. punya lah lama nk load. haha. terus ilang debar aku. maybe sbb gambar tu ramai sgt kot. aku main game jap sebelum bukak. dah abes load tuh aku tgok2 ah gambar2 yang listed as top 100.

mulut aku tak henti2 cakap "what the" setiap kali nampak gambar yg cool cool. lebih 10 kali aku rasa aku cakap "what the". haih. mmg takda harapan lahh gua nk menang mcm ni ;(( kempunan lah gua nak merasa ada polaroid camera yang berharga 6000 yen dari jepun tuhh. sobs.

kalau tak silap aku 6000 yen kalau duit malaysia RM240 kan? yea ke? jejaka kacak, sila betol kan jika salah. huuu. kalau betul, sangat lahhh berbaloi untuk menang!!! wish me luck guys. aku memang tengah kekurangan luck ni lepas tengok pic diorang yang hebat2. sigh*

hancur hati ku,
mengenang dikau.
menjadi keping keping,
setelah kau pergi
*tiba tiba


p/s; tanak wish kat korang yg join gud luck! huh! *hati busuk bau longkang.
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

6 comments:

Miey Wa said...

congrats!!

.afyn. said...

sis,nk side income lagi kencang ari nuffnang??singgah kt tutorial kt blog sy nie http://alohaduniasaya.blogspot.com/2011/02/nak-side-income-dengan-heartbeat-tak.html

pilotHans said...

top100.wow...at least u tried right..so no regrets ;)

Axieana Yumi Life said...

congrat sis...
hopefully u try ur best...
:)

aliza said...

tahniah n moga berjaya ;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

GOOD LUCK SAYAM! Kalau menang jangan lupa amik gambar dengan Shag sebagai gambar pertama guna Polaroid tu :D