Wednesday, March 23, 2011

Jika anda buang sampah merata, ingat Mat Luthfi.


dah tengok video ni?
aku rasa iklan yang macam ni patut keluar kat TV.
benda ni memang semua orang buat.
which is, tabiat tu memang susah nak buang =.="
lama dah tabiat tuh dok membusut dalam diri aku.
bila tengok video ni rasa serba salah pulak aku nak buang sampah merata.
huahaha. Mat Luthfi! awak terbaik!
dia melawak dalam masa yang sama, memberi nasihat.

korang kenal siapa mat luthfi?
aku kenal mamat ni masa raya tahun lepas.
masa tu aku tengok vLog yang dia buat untuk mak dia sempena Hari Ibu.
lawok kot video tuh. nak tengok? sat2.
haaa. ni haaaa.
so how? best kan? korang g lah punggah semua video yang dia buat. best kot semua nya. yang pasal "Typical Local Film/Drama Scenes" best! korang p lah godek2 Youtube tu sikit. jangan malas. takan semua video dia aku nak sumbat dalam entry aku ni kot.

dah lebih dua tahun dia "berkecimpung" dalam bidang ni. *ayat nabil masa Raja Lawak Final" okay, biar aku cerita sikit pasal Mat Luthfi nih.
Dia belajar kat Perth, Aus. kat Curtin University.
Asal plak dr mana? haha. takan korang bengong sangat kot tatau?
dengar slang dia cakap dalam video tuh, Kedah mariiiii ma.
sapa orang kedah??? anda di benarkan untuk bebangga sampai lubang idung kembang kempis tanpa henti.

kalau korang suka dia, boleh Like fan page dia kat SINI
thx readingggg ;)

sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

10 comments:

HaKim is MiKaH said...

video dia yang "serta paksa" tu best.. :D

Daksyah said...

HAHA..
aku tak leyh blah la tengok video mamat nie..

Daksyah said...
This comment has been removed by the author.
farzana ariffin said...

hakim ; most of his video best kot! haha

syaza ; tau takpa doh. haha

fasya said...

farzana..thanks 4 the sharing.mmg best video dy..ngEe =D *suka suki~

farzana ariffin said...

hahaha. ur welcum fasya ;)

kaizen said...

terbaiek!!!

♥sophie♥ said...

cool giler lahh dye kan kakak =) weewwitt :D

EZAN IDMA said...

haha i like him too ;p

Are-Nisa said...

kembang hidung sattt.. orang kedah jugak.. welehu.. cool ahh dia.. huhu.. terbaeeeekkkkkkk!