Friday, March 11, 2011

kalau macam ni lah cara kau pakai, baik tayah pakai pape lagi bagus.

lady-gaga
serupa tayah pakai pape kan? pfft.
dah macam berbogel jea aku nengok.
korang rasa? =.=


p/s; aku asyik update pasal entry 18sx jea lately. nape eh? huhuu
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

23 comments:

n'ieda_faieda said...

haha..
baek xyah pakai pape lgsung !
huhuhu

CikNiza said...

huhhhh..same je kalo bukak je sume..
tak yah pakai pape lg bagus kot kalo mcm ni..

bicara kata hati said...

macam2 la ragam manusia nih...jom singgah blog saya...http://zubir5588.blogspot.com

Syazatul azeea said...

entry kau mkin lme mkin menarik..
HAHA

farzana ariffin said...

to all ; thx komen ;)

sya ; aku tau. hahaha. latest pic kot! kat google takda lg rasa nya. haha

ieman said...

time konsert die yang ni nak beli tiket da abis ni..semue cam tau tau je dia nak pkai pe prform ari tu

EmanTheHalia said...

benci ini olang. born this way. klu tgk mV die penuh dengan maksud tersirat. #dem.

iqbalhakimi said...

err.saya budak bawah umur.. =D

farzana ariffin said...

ieman ; haha

eman ; #tautakpa. haha

iqbal ; tutup mata!!!! ahahha

Sora Rasyido said...

mmg 'terhebat'....
itulah...bila akal diletakkan kat kepala lutut dan bukannya kepala sniri, jadilah spt "gaga"

mysara said...

mmg serupa xpakai pape pn...
tp pe plak motif kt kepala dye tu...
dh la dye ni suke mmpermainkn agama...

PeNgEmiS dUniA said...

haha . btl2

Faziera said...

agreed!!
pelik-pelik fesyen (yang kononnya fesyen) si gagak ni bawak.. (-_-')

damn u gaga! (tibe-tibe emo, XD)

yna fazlyna said...

fesyen tah hape2 je gaagaa ni pakai...dah macam hape je...

Lelord said...

hadoyaiiii ni pesen apekah

eyqasara said...

hahahaha.. tak payah pakai baju lah ginie!!! mbazir kaen je... bukak trus.. tampal tang mane patot pkai saletip! hikhikihkhik...

*ingt bukak sane sini tu cantek?*

meLLy! said...

teruknye =='

Syafie Abdullah said...

kau ni pagi2 lagi dah bg aku tgk benda mcm ni.Sebenarnya pakai mcm ni lebih menarik perhatian umum berbanding kalau tak pakai langsung.Sbb kalau buka habis maknanya dah xde benda yg nak disembunyikan lagi,jadi fokus penonton pd dia ada kurang sikit.Nilai yg paling tinggi adalah kat bhg.bertanda "X" penonton akan berusaha utk.melihat disebalik tanda tu sambil berharap tanda x beralih ke tempat lain.Dia ni suka bermain psikologi,sbb bila fokus penonton lebih pd pakaian, nyanyian sumbang pun org x perasan.Lagi satu berhati2 dgn simbol yg digunakan seperti simbol mata dan petir sbb.ianya adalah kod rahsia simbol keagaman.

KAMIHIDUP said...

ni hilang akal namanya. :) munkin hormon tgh berkecamuk, to yg entri 18 je, heee. :)

MarlyMarble said...

to be exact, kod rahsia/simbol illuminati/anti-Christ.

kaizen said...

demm!!!

Plankton Seksii said...

si gaga-p ni mmg tak reti malu haha

Princess Feyqa said...

teruknye diee niee, xsuka lady G