Sunday, March 6, 2011

kenapa add kalau tak suka? pfft -.-

pagi2 tadi lepas subuh aku buat status "who hates me. LIKE this status" kat FB. bukan nak bajet HOT ke apa. aku nak tau jugak. kot2 lahh ada orang tak suka aku. lepas 5jam macam tuh ada lahh 3 orang like. takan aku nak marah kan? dah dorang tak suka aku. aku nak buat macam mana. so, aku delete lahh dari fren list aku. aku tak kejam okay? dorang pon dah tak suka aku kan. so, no point lahh dorang nak stay kat fren list FB aku.

Lepas 3 jam macam tuh. kawan aku pulak like. haha. aku delete dia dari frens jugak. comeon, mesti lahh orang ingat aku main2 buat status tu kalau aku tak delete dia kan. tak sampai seminit dia add balik. hahahhaha. aku tau dia main2. aku pon main2 gak. dia main2 dengan status serious aku kenapa? kan dah kena. haha. lepas update entry ni, aku approve dia balik. kesian pulak aku tengok si babun tu. LOL *kami memang panggil masing2 babun. ni bukan kata2 kasar yang aku keluar kan tok dia okay?

sejam pastu ada lagi sorang like. so, overall 5 orang. kalau tolak kawan aku yang bengong main2 tuh. jadi 4 orang lahh. haha. yg last ni budak sekolah aku. tak rapat lahh ngn dia masa sekolah dulu. class pon lain2 kan. celah mana aku nak rapat. pon nak LIKE jugak? aku buat salah apa kat dia time sekolah? ke dia tak faham BI? tapi takan lahh BI yang senang camni dia tak dapat tangkap. haih. apa2 pon, kalau aku ada buat salah or terkasar bahasa ke, approve lahh sorry aku ni eh? aku memang gini. tapi aku rasa aku tak melebihi batas =.= *macam hari raya pulak aku rasa.

so, kesimpulan nya disini. JANGAN ADD kalau TAK SUKA yea? kalau tak suka buat apa add kan? nak stalk ke hapa? manusia manusia. #dakutakfahambetoi


p/s; sok aku exam. tak study hapa lagi ni. huahuahua
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

10 comments:

Syazatul azeea said...

WTF...haha
kesian doe eis...haha

farzana ariffin said...

haha. jap ag aku approve lahh :P

eis said...

hahhaha
sengal btol ko nie..
nk je aku sekeyh..
ko apprve copat..
aku ngh dscs psl blog x abes lg ngn ko..
ko da delete..

nazrul ashraff said...

haha..u sis mana ada muka serius..haha..2 la diorang ingt main2 kot..choy!

C I K . F Y Z A said...

lorh..ingatkan status tu memain je... jgn moody2.. adesss (--')

Along Usop said...

padan muke die ..wakakaka =p

cikyuki said...

haishhh ! seyes tol...kejam hihi nsib bek ta de niat nk like..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nasib baik 5 je. Tolak sorang kawan tu 4. Kalau 100? 200? Hahaha ;D

KAMIHIDUP said...

add nk ramaikn fren list lah to, kalau KAMI plk, anda akan di delete bila add dn terus bisu, hahahaha. dah add tp snyp je, baik xpyh add, wt somak. gd luck tuk exam, moga dapat jawab, amin. :)

HazHand said...

hey amoiii yaa!!!
haiya,talak keleja ka wat itu macam.. hahaha
anyway,nice laa.. de gak org nk jujur..huhuh

3rd last post ni!! KOMEN LA KAT SINI PULAK!! HAHAH grrr....