Monday, March 7, 2011

Kenapa Perempuan suka sangat dengan BULU ni?

wah wah wahhhh. korang suka ae nampak tajuk BULU.
mesti lelaki yang ramai serbu entry bulu ni. hahaha.
serious. ramai perempuan suka dengan bulu ni. bulu apakah? bulu kaki kah? bulu armpit kah? salah salah. perempuan mana suka bulu kaki ngan bulu armpit. kalau boleh satu badan punya bulu diorang nak buang. tapi bulu yang ni. dorang sukaaaaa sangat!
tau bulu apa? scroll down!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

tadaaaa!!
bulu ni lahh yang perempuan sukaa. nk tau sebab apa?
sebab bila pakai ni mata nampak besar and comeyyy jea. huhu.
example ::
sebelum pakai**
selepas pakai**
impak dia sangat hebat kan? mata nampak super duper besar!
padahal i sepet jea. huuuuuu ;(
pada yang nak nmpak mata super damn besar. pakai lah bulu ni.
bulu favb aku kot. hahha
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

25 comments:

nur amalina bt athman said...

tapi ina lebih suka dgn bulu mata yg sedia ada..hehe.. sis..ur face mmg comei sgt2..geram ina tngok :)

Miezah Ghani said...

sangat cantik lepas pakai bulu mata ^^

IftiMonstaa said...

awww cantik cantik cantik!! geram !

Sora Rasyido said...

comel comel.... pkai bulu plsu pon lg comel..

farzana ariffin said...

semua sebab bulu. terima kasih bulu. haha

KAMIHIDUP said...

KAMI bulu mata lentik, asli punye. heeeee. :)

Ayeem Jemain said...

bulu tu amek dpd bulu ketiak ke apa? haha

kamarukom said...

i suke gile bulu nih! tp i pkai kat telinga..xmcm pmpuan ltk kat mate..ltk kat tlga bru la cute hahak

niDa said...

Oh bulu pujaan hati ku.. hahaha

Nini Mohd said...

a'a, sebab boleh buat mata lagi besar and comel. ;)

███ SAYA ███ said...

pensil berbulu senyum..
hahahaha....

Anis Nasri said...

teringin jgk nk pakai sbb bulu mata kite pndek..
tp xreti laaa...

ceotgilalensa said...

teringin gak nak pakai, tapi tak reti... wuwu. tutorial ada tak kak FF?? hehe

mysara said...

dia akan lbey menyerlah!! hehe

♥sophie♥ said...

comel comel ! kakak mmg cantek !

::nypiranha:: said...

tapi nmpk cm dua2 comel je..haha
ala kalau orang tu dah mmg comel.. pkai mmg la nmpk comel.. kalau dah muka kurang2 cm saya ni.. klau pkai nmpk macam nak buat2 comel je.~ =.=

Cutie Teddy Hakmilik Mr.Myz said...

blh ajar cmne nak pakai BULU ni x?ehehe.
sllu try tp x bhsil arr.;(
Nampak sgt pakai bulu tu.

! < Princess Yanti >! said...

comelnye!!!

pilotHans said...

bulu mata sy tebal..nk sket x? ^_^

kembatolo™ said...

nasib baik baca sampai abes. takde nak 18sx sangat. hahhaa.

bella said...

aah, bulu mate palsu mmg sgt bley ubah muke....
either jd makin lawa or jd makin xlawa....
but it looks great on u..! =D

bella said...

aah, bulu mate palsu mmg sgt bley ubah muke....
either jd makin lawa or jd makin xlawa....
but it looks great on u..! =D

ardmad said...

Sejak kebelakangan ni, ramai btul org melayu dah rupa sebijik mcm org cina...(Adik ni salah seorang darinya...)

-ManDan
ersante.com

Halif Mohamad said...

entri yang misleading tajuknya. hehe

Halif Mohamad said...

entri yang misleading tajuknya. hehe