Tuesday, March 1, 2011

Korang blogger jenis yang macam mana? tengok sini.

haaaa. sementara aku tengah bagi otak aku rilek2 jap, sebelum aku sambung sawan study. aku nak update pasal "korang jenis blogger yang macam mana?". korang tau korang jenis blogger yang gi mana? ni aku nak story sikit.

1. Jenis CINTA kan diri sendiri.
header, banner, dalam setiap entry MESTI malah WAJIB ada gambar si penulis. paling kurang pon satu. tak sah kalau kat entry takda gambar dia. setiap entry mesti ada. tak cukup dengan tu. kat side bar kanan and kiri pon nak tarok gak. BESAR GEDABAK pulak tu gambar2 nya. hahaha. ni bukan benda yang negative okay?? dia bersyukur dengan apa yang Allah bagi. selalui orang2 macam ni mempunyai self confident yang sangat tinggi. which is, bagus kan??

2. Jenis Suka berKongsi.
yang jenis ni pulak, macam2 maklumat yang dia muat kan dalam blog. tak kisah lahh gossip artis ke, keluaran henfone terbaru ke, tips2 kecantikan or kesihatan ke, tutorial ke. apa2 jea lahh. anything yang dapat membantu orang lain. blogger jenis ni memang ramai. bagusssss. yea lahh. sharing is caring kan??

3. Jenis Mulot longkang.
yang jenis ni bahaya lahh weyy. tak boleh tengok orang senang sikit. ada jea yang dia nak kutuk kat blog dia. haissshh. daku tak pahe betol. apa yang dorang nak pon aku tak faham. apa dorang dapat buat benda2 gini? pahala? haaa, Lu fikir Lahhh sendiriiiiiiiiiiiiiiiii.

*kau kambing, kau senyap!

okayyy, tu jea lahh kot. aku nak kongsi banyak2 jenis pon tak bolehh. nak kena sambung study ni.. huhuhu. nnt ada masa aku update pasal natang ni lagi! hope u guys enjoy lah dengan entry tak seberapa ni k. thx readingggggggg ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

KAMIHIDUP said...

jenis sesuka hati. hehehe. nice blog.

NotY taPi SkemA said...

pijah jenis blogger noty tapi skema..hehehe..ader ke??

Ekinn Zhareef said...

farzana tgk blog ekinn jenis cane pulak. hehe. blog farzana rasanya yang kedua ^___-^ bek ati . hehhe

jom terjah blog ekinn.
http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/

►AdamXis◄ said...

Assalam...hahaha, lawak betul.dan2 jer nk ngaku dlu...ok fine, sharing is caring hahaha...no.2 kot.tapi gambor x ske...semua pun perli nih...ha3

bact said...

no 4
tiada tersenarai di atas

farzana ariffin said...

hahha. ada banyak jenis lagi. tp tak sempat nak update. huhu

Kimi Yun said...

Kimi rasa Kimi jenis blogger yang...ntah ek. Kimi pn xtahu.hehehe..
Suke entry nie.visit blog Kimi then bgthu Kimi jenis blogger cmne k?
http://sakurayaki.blogspot.com/

GincoMerahJambu said...

hahaha..yang last tu cute ohh

cik_hani said...

tak tahu jenis yang mna..hahahaha yg pasti bukan no1..no2 pon kureng gak..no 3 bukan..tidakkkk..
nway salam ziarah.. =p

Cik Aish said...

hahaha kelaka..adesss....tak kisah ah jenis apa pun yg penting jd diri sendiri

Eqa Yazid said...

ohh. saye yg jenis cintakan diri sendiri :P hihih~

EZAN IDMA said...

ade tak jenis blogger yg suke bende simple je, kalo tak suke blog org pon tak bising kalo suke die komen. ha tu la blog sye,. dan sye suke blog awk :)

Sari Yusa Ibrahim said...

jenis tak kacau orang... tapi ada jugak org tak suka woooo

MarlyMarble said...

sy jenis yang no 2..
sy pernah jadi mangsa bahan cerita blogger jenis no 3.

sensasihot said...

saya blogger jenis yang bagi info:
kalau rajin singgahler ke blog saya. Grenti banyak info yang korang-korang nak tahu..:)

http://sensasihot.wordpress.com


selamat membaca!

ViccMalarn said...

adoiiihhh.. lawak gile post ni.sungguh comel itu kambing.. haha keep it up girl :)