Sunday, March 13, 2011

Most visited websites in Malaysia!

Below are 30 most visited websites in Malaysia:

1. Facebook

2. Google sites

3. Yahoo sites

4. mudah.my

5. youtube.com

6. blogspot.com

7. MSN sites

8. thestar.com.my

9. lowyat.net

10. malaysiakini.com

11. mylaunchpad.com.my

12. utusan.com.my

13. blogger.com

14. wikipedia

15. Bharian.com.my

16. wordpress.com

17.kosmo.com.my

18. maybank2u.com.my

19. cari.com.my

20. hmetro.com.my

21. lelong.com.my

22. fooyoh.com

23.themalaysianinsider.com

24. mobile88

25. biz.thestar.com.my

26. airasia.com

27.sinchew.com.my

28. paultan.org

29.nst.com.my

30.sinchew-i.com


korang perasan tak apa yang aku perasan?? nampak takk?? weyyyyyyyyyyyy! nampak tak??! *tiba tiba sawan. korang perasan tak, takda websites gossip pon yang tersenarai such as murai.com? haha. bagus kan bagus kan. aku ingat orang Malaysia ni bab mengossip dan buat mesyuarat tingkap ni number 1. rupanya tak semua.. im proud of u Malaysians!
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

11 comments:

EmanTheHalia said...

haha eman punye roomate gile mudah.my eman suke susah.com eha de ke? haha SAWAN eh atas tu *sedang bayangkan.

nazrul ashraff said...

joget..hha..blogger.com ada jugak..hee

farzana ariffin said...

eman ; jgn bayangkan. hudoh. hahha

nazrul ; wajib. ramai kot bloger2 kat mesia ni. haha

~SYAZ~ said...

yeaahhh~
syaz baru perasan nea..mmg x de website gossip..
hehehe.. bagos2..
tapi muka buku tu amat lah pasti ramai rakyat Malaysia lawati..
ngee~ :D

Red said...

ohoho. tahniah.! haha. tapi gosip kan datang dari bisikan angin. setuju.? haha

kamarukom said...

hahaha yg ni pun nk trkjut ke!

farzana ariffin said...

syaz ; agreed! haha

red ; setuju. but selalu gossip yang angin2 ni tak boleh percaya sangat. org A cakap lain, orang B smp kan lain. so, dorang akan lawat lamanweb2 gosip yang boleh dipercayai. :)

k.kachak ; terkejot lahh mak noks. haha

farzana ariffin said...

syaz ; agreed! haha

red ; setuju. but selalu gossip yang angin2 ni tak boleh percaya sangat. org A cakap lain, orang B smp kan lain. so, dorang akan lawat lamanweb2 gosip yang boleh dipercayai. :)

k.kachak ; terkejot lahh mak noks. haha

s.y.a.r.q said...

daripada asik bace gossip baik bace surat khabar pasal berita-berita dunia :)

KAMIHIDUP said...

gosip2 xde dlm senarai, haaaa. :)

███ SAYA ███ said...

eh? cm biase je bukak murai.com??
nmpk sgt da tu..
hehehee..