Saturday, March 26, 2011

Opssy, saya ternampak awak punya TUTTTTT.

what do u guys think about this one?
hahaha. tengok muka dorang.
blah kiri was like : makkkkkkkkkk! apa tuh!!!
blah kanan plak : errrr, tak nampak x2. betul ni. tak nampak pape.
(dengan penuh rasa bersalah)

kita ada dalam LOL moment AGAIN! macam entry sebelum ni. hahahha

sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

14 comments:

Red said...

hahaha siot aje, XD

farzana ariffin said...

hahahaha

zaty faisol said...

haha, funny.
muka yg belah kiri tu memang tak boleh blahh.

Nurhayani said...

hehe. sangat lawak. :D

♥sophie♥ said...

haha,,muka tak boleh blah

tieha ismail said...

muke sengal doe...hahak...

farzana ariffin said...

hahahhaha kannnnnnnnn

███ SAYA ███ said...

awk da pndai post entry 18sx kn skang??
hahaha...

farzana ariffin said...

hahahha. ni tak 18sx sgt haih

███ SAYA ███ said...

tp still 18sx kn??
waakkaakkaka....

aliza said...

hahaha..muke yg belah kiri tuu tak leh blah tol.

Halusinasi said...

haha, lawak btul...

ieman said...

ahaha..naseb baek yg kat bawah tu bukan lelaki..kalo tak . . . .

pikir r senirik ape sambungan nye..heeee

Isteri Yang Comel said...

hahahha, kelako