Thursday, March 10, 2011

Perlu ke Letak gambar Perempuan tak cukop kain penoh 1 wall FB? (18sx)

WARN ; this entry only for 18 years old above! haha

aku agak menyampah lah kan dengan sorang mamat ni. dia classmate aku. kat luar cakap baik punya. konon2 ah cakap jangan tinggal sembahyang ah apa semua kat aku. ingat baik sangat kan. betalam talam rupanya muka mamat nie. hipokrit gila! status FB nak ala2 orang ALIM jea. contoh status FB dia yang dia baru update:
kan? tapi hakikat nya? aku tak kisah lah dia nak buat apa kat FB dia tuh. tp perlu ke letak pic perepuan TAK CUKUP KAIN penoh 1 wall? comeon weyyyy. ko nak semua orang tau yang ko tu sanggap perempuan ke? aku tanya dia cmtuh, dia kata "FB kita, hak kita lahh". aku cakap "bgos lah. cakap pasal sembahyang apa semua. tapi wall FB penoh dengan pic perempuan separuh bogel. memang cantik ah perangai ko" pastu dan2 ah balas, dia kata "adik dia on9 kan FB dia semalam". hahhahaa. adik mana nak letak pic perempuan separuh bogel penuh 1 wall FB abang dia? ce cite ce cite.

aku tau tu hak dia nak letak apa kat FB dia. tapi aku yang tengok ni sakit mata tau tak! dah lah pic perempuan, sama kaum dengan aku. aku pulak yang jadi malu bila tengok pic perempuan2 tu macam tu. so, aku ada hak nak tegur kan? bila tegur kata macam tuh. lantak kau lah labu.
korang sakit mata tak tengok? kalau perempuan, aku tau sakit. kalau lelaki jangan cakap. korang memang suka kan pic2 tak berapa nak cukop kain ni. hahaha. but korang takda lah sampai nak tarok penoh 1 wall FB kan? yea lahh. mesti lah kena jaga penampilan diri. nnt orang label korang dengan macam2 nama. korang pon tanak kan? ni aku print screen sikit jea. banyak lagi sebenar nya pic kat wall dia.
lepas tu komen macam ni. harus ke wey? =.="

aku dah tegor tanak makan saman. aku tulis blog ni, kalau ko baca berubah lah eh kalau ko tanak malu kan diri sendiri. kalau ko tak kisah org nak kata ko macam2 terserah lahh wey. tapi aku rasa ko tak malu and tak kisah sebab kalau ko malu, ko takan komen and post benda2 camni kat wall ko banyak2. salam!

p/s; aku tak kata yang aku ni baik. aku just menegur.
p/s/s; eh btw, lupa pulak. meet my 1600 follower! KAIZEN!
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

27 comments:

Ayeem Jemain said...

elly tran ha ni sume laki pon geram hehe

farzana ariffin said...

haha. tp perlu ke letak penoh 1 wall FB?

KaTak PiNk said...

memalukan jerp org cmtue

ZeRa OsHiN said...

kalo dh tgur dye xnk terima xpe la...yg pntg anda dh mnjalankn tggjwb anda...hee~
gle hipokrit mamat ni..ish3~

Syazatul azeea said...

OMG!...caya gambar nie..

farzana ariffin said...

katak ; memang

zera ; kan kan kan

farzana ariffin said...

sya ; ko teransang ke wey? bhaahhaha

cik ayin said...

nak org add dia la tu

farzana ariffin said...

hahaha. ntah lah ayin

kaizen said...

xleh bla shial....
bak link mmat tu nyer fb...
nk tiow sket....

farzana ariffin said...

hahaha. nnt malu abes dia lepas kena TIOW! haha

KAMIHIDUP said...

biasalah anak muda sekarang, jnji dah jalankan tgs dgn menegur, yg lain terpulang pada die, :)

sissyira said...

salam

kalau dah lelaki tu lelaki jugak

HaVoCaHoLiC!! said...

GF die ke wei??? waahh! jeles siakk wa.. die dp GF gile seksa mcm tuh..HAHA. alahh.. FB die tu kne hack tuh.. (backup kaum sejenis..)HAHA!

farzana ariffin said...

kami ; kan..

sis ; betol. haha

havoc ; bukan ah. takan GF dia macam tuh punya lawo! hahaha

kaizen said...

biar laa....
benci tol hipokrit cm2...
lg2 gune agama.....

myn :) said...

isk , terokkkk ==' tp bagos laa akak da tegor dia ,harap dia berubah :)

Nini Mohd said...

ishh~~ konon2 beriman la kan.

Anis Nasri said...

sebenarnye sis org mcm ni sorokkan kelemahan dorg dgn berlakon.
ceh dlm fb ayat sume nk ade ckp allah bagai..
tp hakikat ate lg busuk dr bangkai..

cik najihah said...

err menakutkan ..

farzana ariffin said...

thx to all sebab rajin komen ;)

Sora Rasyido said...

aku tak bole tahan kalau org lidah cabang sploh niey...lagi2 org hipokrit..

Finie Ramos said...

Oo my f*****g s**t!Hopefully dia baca la entry ni! demmmm!! <~ sorry ya..emotional btl suda nih~

♥sophie♥ said...

haha,,mamat poyo laa kalau camni..
tah pape je

Akie said...

Err, hope suami nt tak mcm ni. Seram jugakkan? Hahah

Ery Farieha said...

eukkkkk.

~Sarah Bieber~ said...

hipokrit gila -,-
pfftt