Wednesday, March 9, 2011

Remaja Beromance di dalam kereta. (entry 18sx)

WARN!! only 18 years old above jea boleh baca.

macam biasa. kalau aku hangout ngan member2 aku. mesti kitorang akan lepak sec.11 sebelum balik. so, macam biasa. kitorang lepak2. tengok tak ramai orang. syok sikit kalau tak ramai orang. tak segan nak berPHOTOgedik.

just ada 1 kerata satria kelabu and avanza hijau kot tak silap. kereta satria tuh boleh tahan lah tinted nya. tapi tak gelap mana pon. still boleh nampak apa yang dorang buat dalam tuh. haih. member aku boleh perasan pulak yang dorang tengah TUTTTTT. lama gila pulak tuh. bila ramai orang datang dia blah. pastu datang balik. nak 2 or 3, 4 kali jugak lah dia keluar masok kawasan lepak kitorang. sebab memang sunyi gila beb.

aku malas ah kan nak amik port. lagi pon aku rabun jaoh. hahaha. malas ah kan aku nak jaga tepi skirt orang. baik aku jaga tepi skirt aku. tapi member aku si EIS ni dok tenung jea kereta tuh. setiap posisi yang dorang buat dalam kereta dia bgtau sambil mata tak berkelip tengok. siap orang tu bukak seluar pon dia nampak! siot betul. =.=
nampak kan? tinted tak cukop gelap kan?

tu pon tak tau malu gak. ke dia tak perasan yang tinted kereta tuh tak cukop gelap? tak pasal2 dapat free porno show. bukan free show jea. dosa pon free2 jea aku dapat sebab dok mengutok orang. aiseh man. haprak betol ah dorang nie.

kitorang siap bergambar lagi dengan kereta haprak tuh. hahaha. ingat nak buat dorang segan ke hapa kan. tapi SIKIT pon dorang tak kisah. cinabeng betul. jajap aku upload photo. tapi dalam photo ni kereta tu dah berpindah ke tempat yang lebih PRIVASI. bijak kan?
gelagat konon2 excited.

tapi aku tangkap dari jarak jaoh lahh. huahahahhaa. yang belah kiri tu lah EIS. hahaha. dia memang suka skodeng aksi2 free macam nie. aku nak cerita lebih detail, macam banyak pulak lagi yang aku nak kena taip. huhu. nak cerita selanjut nya. refer kat entry berok aku KAT SINI. dia panggil aku monyet dalam entry dia. kuajaq.

kami the free porno show stalker. eh, salah2. eis jea. bukan kami.
-.-"

p/s ; lain kali nk buat benda ni pon. cari tempat tersorok sikit eh. untong kitorang ni baik. tak sebar kan nom plat kerata ko. kalau orang yang hati kering? memang malu ah korang nak keluar rumah pasni.
p/s/s ; mood aku asek nak makan jea lately. kenapa eh?
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

24 comments:

Ayeem Jemain said...

hahaha skodeng ehhh

kamarukom said...

hahaha..mcm shial je satria baja kelabu tuh

farzana ariffin said...

ayeem ; tak sengaja. haha

kamarukom ; haha. tau takpa

HaVoCaHoLiC!! said...

hhaha... kalau mase wa keje cinema dlu... selalu beb.. wa skod org beromen mcm nih.. siap sound lg..kalau bangla.. pao..HAHA!

farzana ariffin said...

haha. lu lagi langsi.

bact said...

kah kah kah
ingtkn tipu tadi
rupanya betul2
hadoiyai..

farzana ariffin said...

betul lahhh =.=

KAMIHIDUP said...

dalam kete pun jadi! bila nafsu mengawal diri.

ain rahman said...

style ah korg..mmg tabik doe..mmg xmlu ah si pornos2(pelaku porno ;p)2..mcm gampang..siap ubah2 tmpat lg..smpat smpat plak an..huhu

kaizen said...

aduh...
kalo sy da lme g ketok pintu tu...

*tok tok...
kami dr JAIS....tlg bukak pintu...

hahahahaha

farzana ariffin said...

kami ; maybe :P

ain ; tu lah pasal. haha

kaizen ; haha. berani kah?

tomato said...

eee,,,tak malu betoi.. grrr >:(

ee korg ni sweet la .. jeles2 :P

kaizen said...

brani jer...
sy zman skola lg wat cm2...

farzana ariffin said...

tomato ; mai... join the club! hahaha

kaizen ; haha. gila kentang

Anis Nasri said...

euuuww..
xsenonoh betul..
itu la xde duet nak jgk beromen.
nk maen dlm bilik sudeh...
eh eh gurl die pkai tdung ke x sis?

kaizen said...

skola mase f4-f5 tu dkat tasik gay...
time lthn meretas desa ktorg sergah org nk wat projek...

farzana ariffin said...

anis ; mula2 dia pakai tudung rasa nya. pastu tak pakai dah. tp tataw lah kalau kitorang salah nmpk ke hape ke kan.

kaizen ; hahaha. ganas!

kaizen said...

mne lk...
mencegah mksiat tuh...

cik najihah said...

cantik header! hihi

pete said...

kita bako.kita bako.haha

niDa said...

hahahah kantoi

Anis Nasri said...

hm menjatuh kan martabat wanita bertudung je .
sigh~

♥sophie♥ said...

bodoh nye mereka..huhu

amirul naim said...

amboi skodeng x ajak..=)