Thursday, March 3, 2011

Remaja melepaskan nafsu di Redbox SOGO, Kuala Lumpur.

okay, tajok dah gempak macam tajok kat paper METRO. sebelum aku ulas lebih lanjut tentang tajuk, meh aku bawak korang jalan2 dulu sekitar SOGO dengan pic perasan cute aku. jommm! *anda dibenarkan muntah kalau nak. baldi and towel telah disediakan. n_nv

*sogo ni nama bangunan yea anak2. sogo ni bukan sejenis gula2 atau lego mainan. jangan pasni ada budak2 merengek kat aku nak sogo macam mintak gula2. lempang nak?

mari kita merempuh ronak duri kat sogo nak ke redbox

sambil berjalan, sambil mengumpat

tunggu lift nak naik atas. muka bajet ngada2 mcm mintak kaki.

sampai lah di redbox. "selamat datang" terima kasih x2.
*lagak macam tuan besar
terus redah masok jea ah. sebab aku dah book siap2. haha

sampai2 tak lengah beb. tros grab mic and pilih lagu!
kan aku kata ku rindu dekat natang dua ekor ni kat ENTRY NI.
TERLEPAS SUDAH NAFSU KAMI SI REMAJA DISINI.
*cover2 sikit. gigi arnab aku terkeluar

baru nyanyi satu lagu dah sebok nk minom

pastu sambung nyanyi balik.
*tengah nyanyi lagu colbie caillat - realize time nihh

buat benda yang sama banyak kali sampai dah 3 gelas ice lemon tea aku bedal! huahuahua. pastu kopok bulat ntah menatang apa nama nya, aku bedal dua mangkok :P ni aku punya sorang. sedap ouh natang bulat2 ni. serious tak tipu. rasa nk bungkos bawak balik jea. tapi malu. heeee :P

time ni tengah turun lift nak balik dah. sempat lagi melakukan aktiviti perasan.

okayy, tammat lah sudah kisah harimau dengan si kancil. sebelum tuh, say kejuuuuuuu. snap* okay dah snap satu pic korang. cukop lah ek sorang satu. dah p main jaoh2. btw, thx readinggggggggggg ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

16 comments:

miss atie said...

errr . ingtkan nafsu ape tadii . haha

Ariffin Janal said...

nak karaoke ke nk makan T_T

EmanTheHalia said...

ok terkene. x ajak pon lepak. =(( ironman majuk la tiz zaqyah..

farzana ariffin said...

miss ; tajok entry kena gempak! haha

ariffin ; niat nak karok. tp kopok tu sedap pulok. huhu

eman; next tyme kita g dua eh! haha

bact said...

emmmm
nak tny ke tak ha
nak tny ke tak yer..

tanya jela..












.sogo tu apa ha?

CinderLaLa said...

Semalam pn g Red Box gak time lunch.. amik kesempatan time bos xdak.. Ngehe..

KAMIHIDUP said...

best ke kat sogo ni??? xpenah pergi. panjangnyeeee rambut. suka2. :)

KB Emily said...

woah, best red box tapi brp charge dia by hours? sb xpernah pegi..nk try jgk la ek

Fairuz Fazilah said...

wah bestnye dia karoke!!!!!!

nurul ain said...

tajuk entry betul2 suspen jeh ..hehe

btw,muke kak farzana nie ade iras2 muke tiz zaqyah..hehe

kamarukom said...

uplod la vid karoke tu u~~ mau dgr~~ hahak..
kantoi gigi arnab sudaa~~

MaSTuRa.. said...

ayooyooo xaci...i yg teringin nak g karok..lastly u yang sempat karok dlu..owhhh jeleznye i..huhuhu..

pilotHans said...

wah, saeems u had so much fun..tajuk suspen jer..huhu..br aritue kt flyFM topic, ur fav karok song...huhu....lagu pdd i'll be missing u pun sedap karok..huhhu

sicomot-comel said...

REDtube..

hahahhaa

arecuam said...

tajuk memang gempak..

Anonymous said...

nak join one day