Tuesday, March 15, 2011

Source Code Trailer. tak sabar nak tunggu keluar wayang!

Source-Code_320.jpg
Jake Gyllenhaal adalah watak utama. 1 April natang ni keluar kat wayang US. kat Malaysia aku tatau lah bila mau keluar. tapi aku tak sabar doh nak nengok. korang baca sinopsis Source Code ni dulu pastu terus tengok trailer dia bawah tu skali.

"When decorated soldier Captain Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) wakes up in the body of an unknown man, he discovers he's part of a mission to find the bomber of a Chicago commuter train. In an assignment unlike any he's ever known, he learns he's part of a government experiment called the Source Code, a program that enables him to cross over into another man's identity in the last 8 minutes of his life. With a second, much larger target threatening to kill millions in downt ..."

amacam? best tak? best kan kan kannn. siot tol cerita ni. buat aku tak sabar tunggu dia keluar wayang >;(


sorry kalau tak suka. takda button dislike. :( tp kalau suka, boleh like. ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

4 comments:

HaVoCaHoLiC!! said...

cool! ala2 muvi inception! :)

farzana ariffin said...

kan kan kan

KAMIHIDUP said...

akan di download nanti, heee. :)

mr vampire said...

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/my-love-at-first-sigh-was-contest.html

di tag..haha..jangan lupa baca..