Thursday, March 3, 2011

tak lama lagi Malaysia bakal kena BOMM!!

sekarang jam menunjuk kan tepat pukul 10.45 pagi. gua bajet masa 15 min jea taip entry ni. hehe. semalam plan ngan member nak g Broga hills kat semenyih esok. dorang nak ajak aku p mendaki pulak der. haish. gua rock beb! mana main mendaki2 ni. haha. statement macam taik.

bukan apa der. gua ni jenis cepat penat. *doctor gua kata ah. buat keja berat2 sikit dah penat. serious shit beb. jalan2 sikit dah penat. sebab cell darah merah gua tak normal. darah putih pulok lebih2 enterframe. haha. dont worry. penyakit ni tak bahaya kot aku rasa. just cell darah merah aku banyak cell kecik2, cell besar2 tataw dok hilang celah mana. tiba2 jea takda. pakcik doctor suruh aku makan pil zat besi. pastu buat medical checkup every week sampai dia puas ati pas aku kuar hospital tahon lepas. pegi skali jea beb, pastu tak p dah sampai lah hari ni. haha

yang aku tak faham, asal aku boleh kekurangan zat besi? aku rasa cukup apa yang aku makan. tak kurang kat mana2 pon. okay lahh. aku dah melalut mana dah tataw. nak dipendek kan cerita, aku tak p join dorang pon p Broga hills esok. malas aku nak memenat kan diri. bukan dapat duit pon. abes duit ada!

so, semalam dorang plan last minute masa aku nak tidur tu kata nak p karok hari ni. haha. nasib baik dorang post awal kat wall FB aku. sempat gak aku baca. okay, kalau bab karok ni. memang aktiviti yang aku takan ngelat walao sesibuk mana pon aku. lama dah kot aku tak karok. last aku g akhir tahun lepas. dah 3 bulan dah tak p. rindu kot ngan mic and lirik2 lagu kat TV karok uh.

book bilik karok pukul 3 yea kawan2? tapi pukul 12 sengah jap ag aku nak gerak dah. gila bersemangat waja kan aku? mmber2 aku ah ni. nak singgah p kolej dorang kat KLMU kat kl nuh dulu. nak buat apa ntah kan. aku follow jea lahh macam orang kunin digi tuh. nak wat lagu mana lagi.

eh, tadi bukan aku guna ganti nama diri aku "gua" ke? sjak bila bertukar ni? haih. main taip jea. tak perasan! haha. kira halal lah eh? so, kesimpulan ceritanya kat sini. selepas suara kitorang berkumandang pada pukul 3 nnt, maka malaysia akan di BOM lahh dengan kemerduan suara kitorang ni. agak2 kalau hujan nnt, jangan marah eh? keje kitorang ah tuh. haha

p/s; aku p kat redbox k.l. tp tataw celah pelusuk mana aku jelajah. tak pulok aku tanya member aku. huhu. tak kisah ah an. tp nnt agak2 kalau korang nampak aku, *eh? ni macam si zanot jea ni?. tegur2 lah eh. aku tak sombong mana pon. kalau malu tuh, ada lah sikit! haha. thx readingggg ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

7 comments:

conbellydiobeterisme said...

sore korang kuat sampai jadi boom?haha ,jadi senjata baru untuk malaysia :P



http://jambancomel.blogspot.com/2011/03/sistem-prepaid-uniten-menyusahkan.html

farzana ariffin said...

hahaha. sore kitorang merdu sangat! tu pasal ah. lol

KAMIHIDUP said...

hahaha, igtkn apela yg nk kene bom, berdebom betul. :)

farzana ariffin said...

hahaha. tajok kena gempak!

Syazatul azeea said...

haha..
sore kau sorunk je cm bom...
sore aku merdu g der..
lg2 time sore serak nie..
rock tuuuu!!!!
wuuhhahaha

farzana ariffin said...

ko jangan nak ngada2 bajet. semua sore macam boom! haha

kamarukom said...

hoih tajuk!! nk kene tahan ngn ISA ke?! hahaha..
pttler pucat semacam die ni..drh putih trlebey hehe..jgn skip appointment ngn doktor la budak! gggrr~