Monday, March 28, 2011

Tattoo paling HODOH.

kulit dah lahh takda jual kat kedai. mana boleh ganti2. kot yea pon ko nak berTattoo. buat lahh cantik2 sikit. ni yang hodoh2 ko lukis kat badan. kalau boleh padam takpa. ni tak, kena laser lahh apa semua baru boleh ilang. kos mahal plak tuh. tak rasa rugi ke? hadoiiiiiiiiii




okay, yang ni aku ingat nak censored. tapi kalau aku censored ,tak nampak pulak tulisan tu karang wey. haha. so, korang layan kan jea lahh eh? hehe


sorry kalau tak suka. takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

18 comments:

Princess Feyqa said...

pic last skali mmg xleh blah huhu

PeNgEmiS dUniA said...

tatoo atas tu kalo tgk seram kot mlm2 !

farzana ariffin said...

geli kn? haha

Keyla Frr . said...

Hahahahahaha ! sumpa bodoh !

farzana ariffin said...

pengemis ; tau takpa. haha

farzana ariffin said...

keyla ; tau takpa!

GincoMerahJambu said...

geli tgk yg last skali 2..haha

farzana ariffin said...

tau takpa. hahaaha

gadis oren said...

hua3 ade jgak orang mcm nie ekk .

shafiqabdshukor said...

hodohnya...
especially yg last sekali tu..

nu-own said...

kita tengok pon geli..camna la dia tengok diri sendiri.. -__-''

♥sophie♥ said...

ntah pape jew =.='

Sora Rasyido said...

ni msti kes x pkir dulu sblom bwat..

Halusinasi said...

geli gelimat nak tgk tatoo ni...eeeuuwww

cikcomot said...

eeuuww...

nak tato pon kasi la yg baek punyer sikit..

yg pic kat atas tuu sume tak ley blah..

mencacat cela kan badan jer..

hahaha.. lagi2 yg last.. ee.. geli..

Naddia said...

canteknyeeeeeeeeeee...
yayik baby yg magik

manueng said...

lepas smggu, diorg ni mesti nyesal wat tattoo buruk gini...haha

Isteri Yang Comel said...

alamak yang last tu